2777
2789
عنوان

بچه واجبه؟؟؟

401 بازدید | 35 پست

بنظرتون بچه دار شدن واجبه؟ من یه مدت خیلی دغدغم بود ولی الان با دیدن فکو فامیل و اوضاع بد اقتصادی و شرایط بد جامعه حس میکنم جز مسولیت و دردسر و خرج اضافه چیزی نیست.‌درد زایمان و غصه راه رفتن و زبون باز کردن و عقل درستو حسابی و جسم سالم و اینکه درس بخونه نخونه. بزرگ شه معتاد نشه هرز نپره احترام بذاره . سربازی بره ازدواج کنه . همسر خوب قسمتش بشه نشه. کار پیدا کنه خونه بخره مریض نشه. تهش ازدواج میکنه میره اگه پسر باشه سمتمون بیاد زنش بدش میاد دخترم باشه داماد. اخرشم هیچ. من وقتی قراره بمیرم مالمو هرکی خورد خورد اصلا وقفش میکنم دوتا صلواتم روانه روحم کنن

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

پول و اعصاب داری بیار

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی خودم جز غم و غصه چیزی برای مادرم نداشتم جای اینکه از زندگیش لذت ببره هربار درگیر مشکلات یکی از ماهاست. از ترس زن داداشم جرات نداره یه تیکه طلا بندازه میگه دارن بدن من بخورم چرا طلا میخره

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

ببین منم ازدواج کردم و بچه ندارم هنوز ولی همه این حرفایی ک میزنی درست واقعا دغدغه همه است بالاخره آینده معلوم نمیکنه چی پیش میاد

ولی خب اگه هیچکس هم بچه دار نشه بعد دیگه دنیا ب پایان میرسه 

و اینکه بنظر من بچه شیرینی زندگیه و ب آدم امید میده همینکه پدر مادر بخاطر بچه تلاش بیشتر میکنن برای زندگی اینکه تلاش میکنی بچه در مسیر درست قرار بگیره وگرنه دیه زندگی از ی جایی ب بعد یکنواخت میشه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
منم قبلا دیدگاهم درباره بچه دارشدن همین بود ولی سه ماهه باردارم اصلااا به این چیزا فکر نمی کنم فقط ل ...

اوایل اره ولی تهش جز مسولیت و گرفتاری هیچی ندارن