2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ی لحظه میاین

151 بازدید | 11 پست

من چند وقت پیش ی چیزی از خواهر شوهرم خریدم بعد گفتم پولش ۱۵میدم بهت اونم گفت باشه بعد قبل اون روز پیام داده که پول بفرستم و شماره کارت داده منم گفتم لازم نبوده بگی وقتی گفتم یعنی میفرستم بعد ناراحت شده بنطرتون من بد جوابش دادم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لازم داشته

میدونی اصلا اون چیزی که ما خریدیم از شوهرش گرفتیم اصلا ربطی ب اون نداشت بعد من چون چند سری ازم پول گرفتن گفتن فلان روز میدیم ولی رفت که رفت من ب روشون نیاورم بچم دنیا اومد گفت کادوش میارم دیگه هیچ البته اینم بگم من نیازی ب کادوی اون ندارم ولی خب من هر بچش دنیا اومدنی همون روز کادوش دادم چهار سال پیش ۴۰۰دادم ولی اون نه خب از حرفش ناراحت شدم نمیخام پول بخورم که

میدونی اصلا اون چیزی که ما خریدیم از شوهرش گرفتیم اصلا ربطی ب اون نداشت بعد من چون چند سری ازم پول گ ...

خب عزیزم پولو بزن براش وقتیم میبینی همچین رفتاری داره ازش چیزی نگیر خودتم اذیت نمیشی

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم پولو بزن براش وقتیم میبینی همچین رفتاری داره ازش چیزی نگیر خودتم اذیت نمیشی

میدونی بیشتر چرا اونجوری گفتم دلم ازش خیلی پر بود نشسته پیش خواهرم یک عالمه ب دروغ از زبونم حرف زده میاد خونم  نون میخوره نمکدون میدزده 

میدونی بیشتر چرا اونجوری گفتم دلم ازش خیلی پر بود نشسته پیش خواهرم یک عالمه ب دروغ از زبونم حرف زده ...

خب اشتباه از سمت شماس که با همچین آدمی رابطه دارید

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اشتباه از سمت شماس که با همچین آدمی رابطه دارید

بخدا پام خونش نمیزارم اصلا خودش پا میشه سرزده میاد مثلن میبینی ساعت هشت شب زنگ خونمون میزنه بعد چیزی ام بگی میگه بخاطر غذاس