2777
2789
عنوان

چکاپ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 46 پست
منم احتمالا ۱۰ تیر برم

به سلامتی عزیزم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
برای من۲۰دی زده

میگم تو غربالگری اول جنسیت تقریبی میگن یا دوم ؟😃

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربالگری اول احتمال زیاد بگن اگر پسر باشه احتمالش ک بگن بیشتره

آهاا اوکی

عه منم ۹ هفته و س روزم

منم نه هفته و چند روزمه😂

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

به من گفت فعلا فقط فولیک اسید بخور  ۱۰ تیر باید برم واسه غربالگری دو روز قبل شما

عزیزم تقریبا همسنن نی نی هامون😊

کدوم ویتامینات کم بود؟

نگران نباش تغذیه تو خوب کن

ازهمه میوه ها بخور

گوشت سبزی  لبنیات حبوبات همه چی بخور 

کمم داشته باشی جبران بشه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سلام عزیزم نه به منم دکتر گفت بعد غربالگری اول ویتامین مینویسه برام منم ۱۰تیر وقت دکتر و غربالگری دا ...

سلام گلم چه جالب منم ۱۰ تیر و دقیقا دوتامون ۲۷ هفته دیگ زایمان میکنیم انشالا 😍😍😍

آره عزیزم فعلا فقط فولیک اسید حتما باید بخوریم 

عزیزم تقریبا همسنن نی نی هامون😊  کدوم ویتامینات کم بود؟ نگران نباش تغذیه تو خوب کن ازهمه می ...

آره عزیزم 😍😍

یکم کم خونی داشتم و روی هم کم بود 

همه چی میخورم میگن خرما واسه کم خونی خوبه انشالا ۱۰ روز دیگ ویتامین بنویسه بخورم 

سلام عزیزم نه به منم دکتر گفت بعد غربالگری اول ویتامین مینویسه برام منم ۱۰تیر وقت دکتر و غربالگری دا ...

میگم تو سنو واسه من تاریخ زایمانم و زده ۲۱ دی ماه