2777
2789
عنوان

چکاپ بارداری

1525 بازدید | 46 پست

بچه ها من واس بارداری چکاپ کامل دادم کم خونی و یه چند تا ویتامینم کم بود اینم بگم ۹ هفته و ۵ روزمه ولی دکترم گفت برو غربالگری اول بعد بیا واست ویتامین بنویسم خیلی نگرانم مشکلی پیش نیاد حالا؟؟؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خودش می‌دونه چ وقت چیو بده . الکی استرس نگیر . هزینه آزمایشات چقدر شد ؟؟؟؟

میگم ینی خطرناک نباشه تا الان ویتامین نخوردم 

من بیمه داشتم عزیزم ولی فک کنم واس کسایی ک بیمه ندارن همون ۵۰۰ باشه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
منم ویتامین دی و اهنم کم بود ویتامین دی قبل ازمایش داده ازمایشمو نبردم ک برای اهنم ببینم چیزی میده ی ...

به من گفت فعلا فقط فولیک اسید بخور 

۱۰ تیر باید برم واسه غربالگری دو روز قبل شما

میگم ینی خطرناک نباشه تا الان ویتامین نخوردم  من بیمه داشتم عزیزم ولی فک کنم واس کسایی ک بیمه ...

میگم منم ۹هفته ۳روزم

چرا تیکرامون فرق داره؟

تاریخ زایمان کِی بهت داده؟

پسرم تو جووووون منی🥰

میگم منم ۹هفته ۳روزم چرا تیکرامون فرق داره؟ تاریخ زایمان کِی بهت داده؟

نمیدونم عزیزم واس شما انگار تیکر ۵ هفتگی رو نشون میده 

۲۲ دی که من میخوام سزارین بشم یه هفته زودتر