اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واای خداااا نگووو چیکار کنم پس دیگه وقتی نیس میترسم برم یه چرت بزنم بعد نتونم بیدار بشم😭
اشکال ندارع
بگیر بخواب دو ساعت دیگه بیدار شو کاراتو بکن وقتی هم اومد بگیرین بخوابین چون اونم خسته راهه
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
یا قهوه ها فیک شدن یا من بدنم مشکل داره هرچی میخورم بیشتر خوابم میگیره😂😂😂
😂😂😂
وایییی من
برای اولین بار دوستام قهوه دادن بهم چون آبادانم همه قهوه خورن من کورد بین اینا فقط گوشت میخورم😌😂
حالا بهم دادن قهوه مغازه دوستم بودم یهو همونجا روی صندلی خوابم گرفت😂
هر موقع لج میکنم داداشم پا میشه قهوه درست میکنه میگه بخور ک بخوابی حوصله بحث ندارم