2777
2789
بنر چنلتو برا تبل میدی ب یه چنل با اماره تقریبن مساویت سر تایم بنرارو میزارین تو چنلا و سرتایم بر می ...

عزیزم ندارم تو تلگرام چنل .فقط تو روبیکا دارم ..از اول که کانال بزنم  نمیخوام اون کار تولیدیهارو که روبیکا گذاشتم اینجا هم بزا م میخوام یه چی دیگه باشه

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ندارم تو تلگرام چنل .فقط تو روبیکا دارم ..از اول که کانال بزنم  نمیخوام اون کار تولیدیهار ...

چنلت روبیکاس؟

میخای تو روبیکا تبادل کنی یا تلگرام؟

قشنگ برام توضیح بده تا بگمت

من قبلن چنل داشتم خودم صفر تا صدشو انجام دادم

چنلت روبیکاس؟ میخای تو روبیکا تبادل کنی یا تلگرام؟ قشنگ برام توضیح بده تا بگمت من قبلن چنل داشتم ...

روبیراه دا م اما الان میخوام تلگرام هم بزنم نمیدونم از کجا شروع کنم چون روبیکا رو هم یکی ب ام راه انداخت و یه تعداد ۲۰۰ تا عضو آورد اما خوب بالاتر نمیرن و الان میخوام تلگرام بزنم  اما نمیدونم چیکار کنم میبینم یه نفر رو ‌همش در حال تبلیغ کانالااست گفت که بهش پول میدن 

منمخیلی نیاز دارم الان فقط همکاری در فروش بهم هزینه میدن گاهی که مشتری باشه ..راهی که خودم بتونم تبلیغ و تبادل کنم مثل بقیه دوستان 

روبیراه دا م اما الان میخوام تلگرام هم بزنم نمیدونم از کجا شروع کنم چون روبیکا رو هم یکی ب ام راه ان ...

تلگرام چنلو ک زدی اول از مخاطبای خودت اد کن توش هرچی مخاطب داری

بعدش سرچ کن تبادلات کانال

یسری کانال میاد

بعد با امارای کم مثلن چنلای ۱۰۰تایی ۲۰۰تایی تبادل کن

برا تبادل هم باید بنر درست کنی

همون عکس تبلیغاتیو متن زیرشو ایدی چنلت

تلگرام چنلو ک زدی اول از مخاطبای خودت اد کن توش هرچی مخاطب داری بعدش سرچ کن تبادلات کانال یسری کان ...

چه باشه بهتره ؟یعنی بقیه دوستان چی گذاشتن تو کانالشون که مخاطب داره .من چی بزارم تو کانال؟مثلا همون عکس از کارهای تولیدیها یا اصلا لازم تیست چیزی برا فروش باشه 

چه باشه بهتره ؟یعنی بقیه دوستان چی گذاشتن تو کانالشون که مخاطب داره .من چی بزارم تو کانال؟مثلا همون ...

مگه چنل برا فروشت نیس؟

عکسارو بزار با توصیحات مثلن سایزو اینا و قیمت

و بعد پایین کار ایدی چنلو بزن و ایدی خودت برا ثبت سفارش

مگه چنل برا فروشت نیس؟ عکسارو بزار با توصیحات مثلن سایزو اینا و قیمت و بعد پایین کار ایدی چنلو ...

دقیام همون کاری که روبیکا انجام دادم؟ شما کانال سراغ نداری که من بخوام همکاری کنم  بتونم تبادل انجام بدم 

دقیام همون کاری که روبیکا انجام دادم؟ شما کانال سراغ نداری که من بخوام همکاری کنم  بتونم تبادل ...

ببخشید که علا وه بر راهنمایی کردن زحمت خوندن  بد تایپ کردنم افتاده گردنت 😍😅

ببخشید که علا وه بر راهنمایی کردن زحمت خوندن  بد تایپ کردنم افتاده گردنت 😍😅

ممنونم عزیزم لطف کردی خواهرم ....الان بد موقع است مزاحم نمیشم ..اگه اجازه بدید همینجا یا درخواست میدم از اونجا راهنماییم میکنی گاهی سوال دارم  بهم جواب واضح نمیدن دوستان منم خجالت میکشم فکر کنن میخوام ازشون سو استفاده کنم 

ممنونم عزیزم لطف کردی خواهرم ....الان بد موقع است مزاحم نمیشم ..اگه اجازه بدید همینجا یا درخواست مید ...

ببخشید میپرسم شما خودت چنل چی داشتی اگه مشکلی نداره  میشه بگی چرا کنار گذاشتیش