2777
2789
عنوان

گرسنگی شدید اخر شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست
الحمدلله🤲😂

گفتم طالبی درسته رو خوردم نگفتم طالبی رو درسته خوردم ،بین این دوتا حیلی فرقه 😅😅😅😅 حس میکنم سوتی دادم ولی شدیدا دارم مقاومت میکنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااا برووووو کیک خامه .نیمرو .برنج  اصلا  ب و یخچالو چنگ بزن  نشسته تاپیک زده ...

۴۶ کیلو ام💔

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

۴۶ کیلو ام💔

یا کراش العالمین🤣🤣🤣🤣تو آرزوی منی😅

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم نوشتم یه طالبی درسته رو خوردم ،نگفتم یه طالبی رو درسته خوردم ،یکم تو خوندن دقت کنین خب😅😅😅😅

ن بابا اینقدرم خنگ نیستم

منم من باب اسهال گفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ن بابا اینقدرم خنگ نیستم  منم من باب اسهال گفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینقدر یبسم با این چیزا به ترتر نمیفتم ،نگران نباش🤣🤣

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

گفتم طالبی درسته رو خوردم نگفتم طالبی رو درسته خوردم ،بین این دوتا حیلی فرقه 😅😅😅😅 حس میکنم سوتی ...

نه درست گفتی، من دوس دارم یکم کج بفهمم سر به سر بذارم🤦‍♀️😂😂😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
نه درست گفتی، من دوس دارم یکم کج بفهمم سر به سر بذارم🤦‍♀️😂😂😂

اتفاقا خودمم خیلی خندیدم ،دمتون گرم 😅❤

اتفاقا خودمم خیلی خندیدم ،دمتون گرم 😅❤

قربونت😂😂😂❤️

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇