2777
2789
عنوان

امشب شب خاصی هست

135 بازدید | 11 پست

شب دحو الارض هست.

اعمالش تو مفاتیح هست.

یکی از عمال امشب احیاء است.

خداوندا امسال رو سال ظهور منجی بشریت قرار بده.

کاش بدونیم فقدان چه کسی رو تحمل میکنیم.😭😭😭

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥹🥺

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دعام کن لطفا

امشب خیلی نا امیدم کردن

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

برات بهترین ها رو آرزو میکنم 

ممنونم.همچنین

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

دعای فرج میخونم به نیابت از تمام شیعیان حضرت علی علیه السلام... زنده و مرده

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
دعای فرج میخونم به نیابت از تمام شیعیان حضرت علی علیه السلام... زنده و مرده

به نیابت از مرده هایی که فقط نفس میکشن هم میخونی؟😭

عزیزم واسه حاجت دلت دعای عظم البلا خوندم و از ته دلم دعات کردم

فداتم.ممنون.امام زمان آمین گوی دعاهات باشه