2777
2789
عنوان

سونوگرافی

34 بازدید | 7 پست

سلام میشه خانمهای که تجربه دارن کمک کنند

من پریودیم 26هر ماه بود که از سه ماه پیش دو روز سه روز عقب افتاد تا اینکه اخرین پریم شد، سیزدهم الان 23خرداد هستش که من هنوز پریود نشدم امروز سونو دادم ضخامت آندومتر 16 بود و ابعاد تخمدان راست 22*47 چپ22*54 و بزرگتر از حد نرمال 

افزایش اکوژنیسیته استروما به همراه کيست های پریفرال کوچک مطرح کننده  Pcoمیباشد 

این موارد طبیعی هستش؟ البته فردا وقت دکتر دارم اما ضخامت آندومتر نگران کرده 

ببخشید تایپم طولانی شد

الهم عجل لولیک الفرج 

پیاده روی برات عالیه

دمنوش دارچین صبحا یکی دوچندان هرروز بخور

چربی و شیرینی‌جات تو رژیم ات خیلی کم کن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخرین روز پریودیم 13اردیبهشت بود و 23خرداد سونو دادم يعنی دیروز

بهتره که روز اول پاکی این آزمایش میدادی درستش اینه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دیروز خيلی پیاده روی کردم اما اثری از لکه و... نیست 

خیلی پیاده روی کردن خوب نیست درحد ۶۰ دقیقه کافیه اونم پیاده روی آروم که روی تنفس هات کارکنی

دیروز خيلی پیاده روی کردم اما اثری از لکه و... نیست 

بعدد قرار نیست یشبه نتیجه بگیری باید پیاده روی تو برنامه زندگیت باشه