2777
2789
عنوان

شب دحوالارض

314 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا خواهش میکنم ممنون میشم ۳۶تادعای توسل دارم برادین زودتر تموم شه الهی ک حاجت رواشین الاهی ک تواین شب عزیز هرررررچی ازخدا میخواین بهتون بده هرکی خوند بگه تعدادکم کنم لطفا🫶🫶🫶🩵🩵🩵💚💚💚💛💛💛💜💜💜💙💙🩵🩵

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی میخونم دعا کن فردا ازمایشم مثبت بشه    

ای جانممممم الهی ب حرمت اقاامام رضا  دامنتون سبز بشه فردا خبرای خوشی برامون تاپیک بزنی گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من الان یگ عدد میخونم التماس دعا دارم

ممنون گلم حاجت روا شین عزیزم😘

ای جانممممم الهی ب حرمت اقاامام رضا  دامنتون سبز بشه فردا خبرای خوشی برامون تاپیک بزنی گلم

ممنون عزیزم چندین ساله منتظرم خدا بهه یه نگاه بندازه   

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
ممنون عزیزم چندین ساله منتظرم خدا بهه یه نگاه بندازه    

انشائ الله ک میشه چرا ک نه هممون تواین دنیا از هرچیزی ک فک کنین سهمی داریم پس حتما میشه منم ۸ساله چشم انتطارم گلم نگران نباش

انشائ الله ک میشه چرا ک نه هممون تواین دنیا از هرچیزی ک فک کنین سهمی داریم پس حتما میشه منم ۸ساله چش ...

انشالله زود زود مامان بشی . منم ۱۴ سال ازدواج کردم

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
انشالله زود زود مامان بشی . منم ۱۴ سال ازدواج کردم

اخی عزیزممممم خدابخواد حتما میشه گلم حتما ناامید نشیم خدا حاجتامونومیده.انشائ الله هرچ زودتر تیکر باداریتوببینم گلم