2777
2789

تو تاپیک قبلم گفتم بهم گفت خیلی وقت بود میخواستم برای مادرم گردنبند بخرم گفتم روز تولدت باشه بیشتر بسوزی قید خیلی چیزارو زدم که بتونه پول جمع کنه ماشینمونو عوض کنیم اون با همون پول اینکارو کرد 😔💔زندگیم بد نیست،دو روز رفتم خونه مادرم موندم برگشتم رفتارش زمین تا اسمون فرق کرده،حس میکنم خیلی پرش کردن،دارم سکته میکنم ولی نمیخوام بفهمه ناراحتم،میخوام حس کنه به عنمم نبوده ولی نمیشه😢خونم بالای مادرشوهرمه صدا بالا ببرم میشنوه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستی ی جاییشو داغ کنی جیگرت خنک بشه.. خداییش زور داره..

این بچه ننه باید بغل ننه اش میموند

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تو فکر تلافی نباش چون زندگیت خراب میشه. الان عصبانی هستی اما زمان نتیجه رفتارش رو بهش نشون میده. همینکه تو گذشت زمان بفهمه دیگه از لحاظ مالی پشتوانه اش نیستی، تو بعضی چیزها عین خیالت نیست کمکش کنی و ... میفهمه چیکار کرده. فعلا بروی خودت نیار. اگر بحثی پیش اومد خیلی ریلکس و آروم بگو اعتمادی ک بهش داشتی رو نابود کرده و گذشت زمان بهش سیلی میزنه

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

دوستم اشتباه نکنی بخوای تو هم همون کار رو بکنی ها که زندگیتون خراب بشه ،کاش باهاش حرف بزنی بگی دلیل پنهانکاریت چی بود ،بگو مگه من مامان جون و مثل مادر خودم نمیدونستم ،چرا زمانی که رفتم اینکار و کردی ،یا کلا دیگه به روش نیار ،مثل قبل زندگی رو ادامه بده ،پس انداز هات رو هم از این به بعد پیش خودت نگه دار و بهش نگو ،بزار رابطه تون خراب نشه

وای کاخ شاهی بدن نزدیک مادرشوهر نمیشینم اینجور جاها مرد واقعی میخواد که خیییلی کم پیدا میشه. بچه ننه ...

افرین واقعا خوب گفتی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

شما هم برای خودت سعی کن پس انداز داشته باشی ، صبوری و خانومی میکنی ، میدونمم واکنش نشون بدی بدتره اوضاع ، تازه دعوا هم بشه خوشحال میشن اونا ، تا جاییم که ممکنه نرو بمون خونه مامانت اینا شب سعی کن خونه باشی عزیزم

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

یاد اون تاپیک افتادم که شوهره واسه مادرش سه تا النگو طلا خریده بود

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید