2777
2789
عنوان

طلاق

298 بازدید | 26 پست

اونای که دلشون نبود طلاق بگیرن ولی مجبور بودن بخاطر اینکه دلشون شکسته بود چجوری با بعد طلاق کنار اومدن الان تو این وضع دلم میخواد درست بشه بگه طلاق نگیر ولی اونم طلاق میخواد و وقتی من میگم میگه باشه ی کاری داریم اون انجام بدیم یا توافقی یا حق طلاق بهت میدوم امروز خیلی گریه کردم دلم شکسته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از بس هر چی میشه همه یاد گرفتن اسم طلاق رو بیارن ۹۰ درصد لجبازی و بچه بازیه

اره عزیزم منم اشتباه کردم طلاق طلاق کردم ولی شوهرمم خوبیای داشت ولی عوضش گوشی دستشو من نمیداد ی بار خودمو کشتم نداد که نداد ادامه دادم الانم رسیدم به اینکه فقط منم منم میکنه هر چی میگه میگه درست میگم اشتباه نمیکنم به من قول میده میره کار دیگه میکنه پول نداره چیزیو بخره میگم نخر میگه تو نزاشتی من نامزدم این کارارو میکنه 

همه میدونن من چقدر بساز قانع ام این جواب منه 

چرا میخوای مهریتو ببخشی؟! کار درستی نمیکنی عزیزم

چون خستم کرده من عقدم حسرت زندگی مشترکو گذاشت تو دلم فقط ازش خواستم بریم سر زندگی همین من اینو میگفتم میرفت ی چیز میخرید که نتونیم بریم گریه زاری دوستانه حرف زدن تهدید هیچی روش اثر نزاشت منم دیگه واقعا رد دادم به سطوح رسیدم کاش صبر آدم لبریز نشه