2777
2789
عنوان

افکار خودکشی دارم

780 بازدید | 49 پست

امشب شدیدا افکار خودکشی دارم بچه ها نجاتم بدید میترسم تنهایی بلایی سر خودم بیارم 

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی فقط با اسلحه 

من پرستآرم دارو زیاد دارم اافکارم سمت قرصام میره همش

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

عزیزم برو بخواب ب چیزی فکر نکن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خودکشی کن رفتی اون دنیا قشنگ پدرتو درارن 

انگار الکیه

خودکشی بزرگترین گناه دنیاش تا ابد تو جهنمی هیچ وقت هم بخشیده نمیشه

تنهایی بد دردیه ولی محبوری تحمل کنی وگرنه منم ۱۵ سالمه انقدر تنهاام اینجوری منم باید بگیرم خودشکی کنم

_

از این حرفا نزن خودکشی کنی خیلی وضع بدتر میشه 

می‌دونم حالت خیلی بده و قضاوتی نمیکنم 

بنظرم یه دعای آروم بزار تو اتاق گوش بده یا صوت سوره یاسین شاید البته اعتقاد نداشته باشی 

ولی آرومت میکنه🫶🏻قول میدم 

منم خیلی حالم بد میشه شاید بگم هر روز گریه میکنم از دوسال پیش .

چند بار قصد خودکشی داشتم و مصمم بودم هربار خدا حالم رو خوب کرد ک پشیمون شدم.

الان دیگه فقط گاهی این حس رو دارم 

همین الانشم داشتم گریه میکردم

اما فقط بگم که بها نده به این چیزا عزیزم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨