2777
2789
عنوان

بیاین🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

130 بازدید | 13 پست

سلام خانما

من صبح دانشگاه بودم به شدت هوا گرم بود طولانی مدت تو هوای گرم بودم از ظهره که اومدم تا الان خواب بودم الانم هنوز خوابم میاد سردرد شدیدم دارم😢😢توروخدا بگین چیکارکنم یاچی‌بخورم خوب شم حال ندارم از جام بلند شم 

برم دکتر😪

یکمی گرما زده شدی 

یه شربت خنک بگیر برا خودت بخور جلو کولر دراز بکش

خوابیدنت بنظرم اشتباه بود ولی خب بالاخره گذشته 

بدنام با یه آبسرد بشور خنک شی

ولی بیش از حد نکن ک سرما زده شی و آخرش مریض شی

بازم کمک خواستی در خدمتم😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکمی گرما زده شدی  یه شربت خنک بگیر برا خودت بخور جلو کولر دراز بکش خوابیدنت بنظرم اشتباه بود ...

مرسی مهربون😉

تاالان جلوی کولر خواب بودم 

شوهرم قراره شربت ‌درست کنه انقدر سوال میپرسه🤣🤣🤣فکر کنم اخرش خودم باید پاشم🤣

مرسی مهربون😉 تاالان جلوی کولر خواب بودم  شوهرم قراره شربت ‌درست کنه انقدر سوال میپرسه🤣🤣🤣ف ...

جووووونننننن چ شوبری🤣بابا به به تو هم ناز کن واسش بگو وای بدو دارم میمیرم🤣🤣🤣)البته دوز از جونت)

بهش بگو اه مگه بازپرسی این همه سوال🤣❤️

آخ اخ😂

فدات شم❤️

جووووونننننن چ شوبری🤣بابا به به تو هم ناز کن واسش بگو وای بدو دارم میمیرم🤣🤣🤣)البته دوز از جونت) ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دفعه ی پیش درست کرد بااینکه ۵۰۰ تا سوال پرسید شکر نریخته بود😂😂😂این دفعه شربت اماده قراره فقط داخل اب و تخم شربتی بریزه😂😂😂😂

ايشالا زود خوب ميشى نگران نباش عزيزم چيزى نيس شربت خنك درست كن بخور حالت جا مياد اگه خاكشير هم دارى ...

مرسی گلم شوهرم رفته درست کنه هنوز نیاورده😂😂