2777
2789

اون فقط برنامه شاد رو نصب کرد بخاطر من 

مطمئنم با کس دیگه ای چت نمیکنه 

دید منم انلاینم فوری بیوش رو عوض کرد نوشت دیدار به قیامت🕊🖤

اونم حس میکنه هنوز چکش میکنم چون منم فقط بخاطر اون میومدم شاد

آخه چرا هنوزم وقتی میفهمم حالش خوب نیس گریم میگیره😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالتونه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من 18 اون 20

چرا پیام نمی‌دین مگه مشکل چیه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا کات کردین ؟!  نمیشه برگردین به هم ؟

خودم باهاش کات کردم

چون هیچ جوره بابام راضی نشد واقعا هم حق داشت که نشه

دعوا میکرد عرق میخورد درس نمیخوند و... درستم نشد

ولی با همه اینا خیلی دوسش داشتم

ولی وقتی دیدم هرکاری میکنیم نمیشه به خواستگارم بله رو گفتم به اندازه خورد شدن قلبم

چن روز دیگه عقدم هس

من دارم میشم مال یکی دیگه چن روز دیگه عقدم هس

عزیزم ی نصیحت خواهرانه لطفاً لطفاً اینکارو با خودت و زندگیت و طرف مقابلت نکن 

شماره طرف پاک کن شادت هم حذف کن و ب زندگی جدیدت مشغول باش ،اول باید دلتو صاف میکردی بعد تن به ازدواج میدادی و وقتی ک راضی ب ازدواج شدی حداقل دوران نامزدیت رو طولانی میکردی

اگر نمیتونی عقد نکن 

دیگه قدیم نیست ک آدم با فکر دیگری تو بغل یکی دیگه بخوابه

من خودم در شرایط شما هستم اما ب خودم زمان دادم تا فراموش کنم بعد ازدواج چون دوست ندارم زندگی خودم و طرف مقابلم زهر بشه

خودم باهاش کات کردم چون هیچ جوره بابام راضی نشد واقعا هم حق داشت که نشه دعوا میکرد عرق میخورد درس ...

بنظرم دیگه شماره اش رو پاک کن 

ببخشید ولی شما تا وقتی کامل با نبودن اون شخص تو زندگیتون و دلایل نبودنش کنار نیومدین نباید وارد رابطه دیگه ای میشدین 

شاید بعدا پشیمانی به بار بیاره 

ولی بهرحال امیدوارم اون چیزی ک ب صلاحت هست اتفاق بیفته 

عزیزم ی نصیحت خواهرانه لطفاً لطفاً اینکارو با خودت و زندگیت و طرف مقابلت نکن  شماره طرف پاک کن ...

سه ماه هست نامزدیم

یک ماه اول که کلا گریه بود کارم

ولی وقتی نامزدم پیشمه اصلاااا اون نمیاد تو فکرم یا اینکه اصلا حسرتشو نمیکشم بگم کاش اون اینجا بود اینجوری نیست

نامزدمو دوس دارم 

ولی هرازگاهی سر میزنم به شاد میبینم این چیزا گذاشته حالم گرفته میشه 

شادمو هم لازم دارم پاکش میکنم چن وقت دیگه