2777
2789
عنوان

کسی اینجا تریکو بافی بلده؟

53 بازدید | 9 پست

یا علاقه داره به این هنر؟من عااااااااشقشم انقد کلیپاشو میبینم دلم قنج میره ولی توشهر کوچیکی زندگی میکنم که فعلا امکان اموزش ندارم

به نظرم برا اونایی که علاقمندن یه درامد زایی خوبی هم میشه چون اکثرا دوس دارنو سفارش میدن 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

دیگه الان اونقدر انلاین شده همه چی

‌که دیگه شهر کوچیک بودن و ... محدودیت نیست

حداقل تو این کارای هنری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی راحته.

منم بلد نبودم ولی از روی کلیپ های آموزشیش برای سیسمونی خودم بافتم خیلی قشنگ شد.

البته اگه پیش زمینه ای درباره بافت با قلاب داشته باشی راحت تره 

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه الان اونقدر انلاین شده همه چی ‌که دیگه شهر کوچیک بودن و ... محدودیت نیست حداقل تو این کارای ه ...

درسته ولی اصلا نمیدونم چطو اقدام کنم کجا بپرسم   ولی خیلییییی علاقه دارم انقدی که نت میزارم برا دیدن کارای جدید به قول شما وقت و نتو بزارم برا اموزشش بهتره

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
خیلی راحته. منم بلد نبودم ولی از روی کلیپ های آموزشیش برای سیسمونی خودم بافتم خیلی قشنگ شد. البته ...

واای افرین بهت دختر هنرمندییااا  بسلامتی و مبارکت باشه

خیلییی کم قلاب بافی بلدم 

خب مجازی یاد بگیر کی حوصله داره حضوری بره

یه دوست دیگه هم همین پیشنهادو داد باید همینکارو بکنم

واای افرین بهت دختر هنرمندییااا  بسلامتی و مبارکت باشه خیلییی کم قلاب بافی بلدم

راستش من خیلی به این چیزا علاقه دارم و وقتی علاقه داشته باشی زود یاد میگیری عزیزم.

مطمعنم توام چون علاقه داری یاد میگیری.

همینکه کار با قلاب رو بلد باشی کلی جلو افتادی.

دقیقا مثه قلاب بافیه تازه چون نخ تریکو درشته خییییلی زودم تموم میشه 

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
درسته ولی اصلا نمیدونم چطو اقدام کنم کجا بپرسم   ولی خیلییییی علاقه دارم انقدی که نت میزارم برا ...

اینستا اگر داری یا هر اپ این مدلی 

یا از همین گوگل و آپارات و ...

سرچ کن کلیدواژه های مربوط بهش

حتما آموزشش هست، چون طرفدار داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊