"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه الان اونقدر انلاین شده همه چی که دیگه شهر کوچیک بودن و ... محدودیت نیست حداقل تو این کارای ه ...
درسته ولی اصلا نمیدونم چطو اقدام کنم کجا بپرسم ولی خیلییییی علاقه دارم انقدی که نت میزارم برا دیدن کارای جدید به قول شما وقت و نتو بزارم برا اموزشش بهتره
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
درسته ولی اصلا نمیدونم چطو اقدام کنم کجا بپرسم ولی خیلییییی علاقه دارم انقدی که نت میزارم برا ...
اینستا اگر داری یا هر اپ این مدلی
یا از همین گوگل و آپارات و ...
سرچ کن کلیدواژه های مربوط بهش
حتما آموزشش هست، چون طرفدار داره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊