2777
2789
عنوان

مادرشوهر بچه ۱ ساله رو می‌برده خونش...

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 81 پست

خوب گفتی

بازم جلوش از این مثالها بزن😂 

اگه میشه هم خونتون خیلی نزدیکش نباشه که بچه تنها بره مثلا با خودت بره و بیاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

میخواد زجرهای ک مادرشوهرت ب تو داد سر توهم بیاره. اخه ادما اگ عاقل باشن شعور داشته باشن خودشون دیدن چقد زجر کشیدن یا اذیت شدن دلشون شکست دیگ برای عروس خودشون مهربون باشن دخالت نکنن تا هی نفرینش نکنن . کاش ادما از هم دست عبرت بگیرن ک متاسفانه عقده هاشون رو بقیه خالی میکنن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی واااای یعنی دلتون تنگ نمیشد ،من همچین صحنه ای توفیلما هم ببینم اینقدر گریه میکنم وحالم بد میشه ،آخه چرا بچه رو باید ازمادر جداکرد ،شنا خیلی خانوم بودی تحمل کردی اما من اصلااا همچین چیزایی رو نمیتونم تحمل کنم ،کلا رو بچه داری وتربیت بچه حساسم خیلی 

خوب گفتی دمت گرم بی احترامی هم نکردی  

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

من مادرهمسرم از رو لطف میگه وقتی بدنیا اومد بیارش پیش خودم و.. همسرم گفت مامان اونوقت بد عادت میشه ب ...

ایول ب حرف شوهرت دوتا شوهر عاقل اینجوری گیر بیاد دیگ هیچ خانواده شوهری دخالت نمیکنن بخدا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

من بودم میگفتم از خدامه.۳ ۴ تا میخواد پسرتون.والا وقت نمیکنم بتونم به خودم برسم همشونو میدم شما بزرگ کنین.منم به گشت و گزارم برسم.تا قیام قیامت اگه نگه میداشت یه دقیقه بچمو😂😂😂😂

ایول ب حرف شوهرت دوتا شوهر عاقل اینجوری گیر بیاد دیگ هیچ خانواده شوهری دخالت نمیکنن بخدا

کارمو راحت کرده واقعا

از دخالت متنفره حتی مادرشم باشه محترمانه جواب میده

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
طرف خودش درد کشیده بچش ازش دور بوده   می‌خواست رو من پیاده کنه 🤣

خواهر شوهر من بچم ک دوماهش بود ی روز پررو پررو اومد گفت لباس خوشگلاشو بپوشون ببرمش خونه بابام

گفتم ن کار دارم نمیتونم بیام

گفت نههههه بچه را میبرم گفتم ن بچم بدون من و باباش جایی نمیره

دیگه نگفت

یا مثلا میگف بذار منم بهش ممه بدم ببینم میخوره گفتم حتی فکرشم قشنگ نیست دیگه نگیا

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
کارمو راحت کرده واقعا از دخالت متنفره حتی مادرشم باشه محترمانه جواب میده

تو بنده خوب خدایی ک یه نعمت گیرت اومده خداروشکر انشالله همیشه خوشبخت باشین گلم❤️