2777
2789

بدترینش ۶ تیر ماه بود ک دخترمو دادم شوهرم و قرار بود عکسو فیلمشو بم بدع چون خیلی دور بود ولی یکساله ک رفته و بم هیچ عکسو فیلمی ازش ندادم و با گریه ازشون خاستم اهمیت ندادن طبق دادگاه فقط یک روز در ماه میتونم حضوری ببینمش ولی راه دوره برم جایی واس موندن نیس نامه باید بگیرم و اینکه نمیخام منوببینه چون فقط یروزه دوری ازمن دوباره حالشو بد میکنه ولی نزاشتن حتی ازدور ببینمش:) خداازش نگذره

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ سالم بود  در عالم بچگیو کشمش جنجال شدید با خانواده سر ی عشق دو روزه و سرشار از هیجانات نوجوانی بودم و خام 

اما تجربه خیلی عمیقی بود که از من آدم بزرگترین ساخت تو همون سن و خوشحالم از بابتس اتفاقا 🥰😍

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

وقتی با رفیقم که از کوچکی تا حالا باهم بزرگ شدیم به قولی جعبه ی سیاه هم بودیم 😅عید قربان به خاطر یکی دیگه تحقیر و کنایه بهم زد و دلموشکوند اون روز رو هیچوقت فراموش نمیکنم ازش انتظار نداشتم بدترین روز زندگیم بود💔

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
فقط میتونم بگم ۱۵ مهر و ۲۵ اسفند پارسال وحشتاک بود وحشتناک .... الان نمیدونم چجوریم هر وقت به این ر ...

بعضی چیزا فراموش نمیشه

من الان ایقدر خود خوری کردم هنوز لب به آبم نزدم

این چند روز که هفته دیگه عقدم و خانوادم مخالفت کردن و من نمیدونم دیگه چیکار کنم

کاشکی به خونوادت گوش کنی

من گوش نکردم و مث سگ پشیمونم و الانم پشتم نیستن با اینکه نامزدم و عقد نکردم

۲۸فروردین امسال فوت مامانم💔

۸بهمن ۱۴۰۱

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
داداشم فوت شد  جدا شدم از عشقم 🥲

اخی فوت داداش خیلی سخته🖤

۱۴۰۱ کلا نحس بود ۴ تا عزیزم تو یه ماه از دست دادم 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
بدترینش ۶ تیر ماه بود ک دخترمو دادم شوهرم و قرار بود عکسو فیلمشو بم بدع چون خیلی دور بود ولی یکساله ...

امضات درمورد شوهرته

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍