2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات درمورد شوهرته

بله جداشدم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
الان چی حالت خوبه؟

میگم ک فقط خودخوری میکنم

تا صب خواب ندارم 

فقط حرص و بدبینی

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
الان حالت چطوره؟؟

خوب نیستم اما دارم فراموشش میکنم .راهی نیست چون دیگه احساس و غروری برام نزاشته که بتونم ادامه بدم...

اینم پیاماش.

بحث حضور تو در جامعه ست که تکلیف داری که گوش بدی و یکی از مهم ترین جنبه های حضور تو جامعه هم پوششه. بحث این نیست که باهم توافق کردیم،گفتم اگه حتی چادر هم بپوشی ممکنه نخوام یه جایی بری یا یه کاری کنی، بحث اینه که هر وقت هرجا خواستی حضور داشته باشی باید اونجا و اونجوری باشی که من میخوام. همون اولم گفتم که احساسی برخورد نکن با قضیه تا گفت و گو صورت بگیره. الان یا این حقو قائلی برای همسر آیندت یا نه و معتقدی که من خودم و هرجور و هرکجا تشخیص بدم حضور خواهم داشت و خب این از اعتقاد من خارجه.اگه چادر نپوشی و اونجوری که من نخوام باشی و به حرفم گوش ندی هر ثانیه که باهات بگذرونم مثل این میمونه که داری میزنی تو گوشم. 

تا وقتی که نپذیری تکلیفتو هیچ احترامی ساخته نمیشه و هیچ اعتمادی محکم نیستگفتم اینجا. 

چادر و پوشش هم ساده ترین مسئلشه. مهم اون پذیرفتن تکلیفه و خب قطعا هم هیچ اجباری نیست در پذیرفتنش ولی منم محبور نیستم هرثانیه توگوشی بخورم.

به همین راحتی یکماه مونده به عقد 💔🥀🥀

۱۴۰۱.۱۰.۱۷ روزی بود که یکی از اعضای خانواده ام فوت شد پس از ماها درگیری با سرطان زمانی که ما تازه فهمیدیم سرطان داره 

بعد اون همه سختی و عمل و فلان و بیمارستان موندن بعد اون همه امید به زندگی داشتن رفت برای همیشه رفت زیر خروار ها خاک کاش یکم گوش می کرد کاش بیشتر به فکر خودش بود کاش زودتر میرفت دکتر 

ای کاش و هزاران ای کاش