2777
2789
عنوان

بنظرتون النگو بگیرم یا قربونی

476 بازدید | 36 پست

من سر برج یه ده تومن اضافه دارم از طرفی تولد دخترمه و از طرف دیگه ماشین گرفتم و از اونجایی که خونه ام چند ماه پیش ساختم دستم نداشتم قربونی بگیرم حالا موندم با اون ده تومن برای تولد دختر سه سالم النگو بخرم چون النگوشو فروختم و هی میگه که النگومو بنداز دستم یا برا خونه و ماشینم قربونی 😑

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه خروس بگیر قربونی کن قرار نیست گاو بگیری 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
قربونی ولکن  طلا واجب تره  بجای قربونی یه کم به فقیرا کمک کن ماکارونی و روغن و تن مانی و ...

دوس ندارم قربونی بگیرم ولی همه میگن چشم می‌خورید و یه خون بریزید چون یه مدت خیلی بد آوردیم

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

۱ تومن بده به یه فقیر به دردش بخوره فرض کن قربونی کردی مخصوصا که اگه قربونی رو بین اقوام پخش میکنی که واقعا بی معنی هست  این کار فقط اسم بزرگ کردنه یا بدتر یخچال خودت رو پر میکنی (متاسفانه بین اقوان دیدم چند تا تیکه پخش میکنن بیشترش رو میزارن یخچال!!!!!)

بقیه اش هم برا دخترت خرج کن

۱ تومن بده به یه فقیر به دردش بخوره فرض کن قربونی کردی مخصوصا که اگه قربونی رو بین اقوام پخش میکنی ک ...

من پرسیدم از روحانی گفت گوشت قربونی رو خودتون اصلا مصرف نکنید بین فقیرا پخش کنید