2777
2789
عنوان

شوهرا شما هم اینجورین

834 بازدید | 48 پست

شوهر من بعد شش سال ی مدت ی کم مهربون تر منطقی تر آروم تر شده نمی‌دونم دلیلش چیه حتی خودش گف مهربون شدم پس مواظب رفتارت باش یعنی چی اخه ؟؟؟ من تا حالا فک میکردم اخلاقش اینجورین نگو از عمد بوده پس میتونسته خوب هم باشه نفهمیدم فازش چیه 

حالا تو این مهربونی بودنش هم چن روز خیلی خوبه بعد الکی دو روز به قابلمه پنجره گیر میده بهش هم میگم چته باز چیزی شده فقط بی امان فحش میده 

بنظرتون چکار کنم دلیلش چیه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه وللش

اخه بعد شش سال چیزی ک من خاستم خرید واقعا مهربون شده من همش فکرم منفی میشه بهش گفتم معلوم نیس چکار کردی عذاب وجدان گرفتی گف اره میخام زن بگیرم مهربون شدم خجالت بکش 

شاید مشکلات مالی ،قسطی چیزی داره که رو اعصابشه  توم سر به سرش نزار آدی برخورد کن

نه مشکل هیچی نداره اتفاقا بعد پوستر تازه مشکل مالیش حل شده چیزی هم باشه میدونم ولی اینکه بیخودی گیر میده عصبی نمی‌دونم چی شده من چکار کنم خب ی روز باشه میگی تموم میشه چن روز ی دفعه اخه 

آره برا من اینطوره

ی مدت خوبه باز چند روز می‌ره رو اعصابم و از لحاظ روحی شکنجم میده🖤

تنها نیستی

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
اخه بعد شش سال چیزی ک من خاستم خرید واقعا مهربون شده من همش فکرم منفی میشه بهش گفتم معلوم نیس چکار ک ...

وایی اینو نباید میگفتی که معلوم نیست چیکار کردی 

تورو جان هرکی میخاییش دیگه اینجوری بهش حس منفی تلقین نکن اخه به ضرر خودته دختر

تو هم کوتاه بیا وقتایی که عصبانی هست سکوت کن و خودتو با کار سرگرم کن

دقیقا س روز به غذا پنجره هوا گیر داره سرم گرم کردم سکوت کردم ول نمیکنخ همینجوری داره پیش میره منم مگه چقد اعصاب دارم کله پاچه بو میده عین دخترا پیف پیف میکنخ من بدم میاد خودش گفته درس کن بعد نمیخوره میگه بو میده