2777
2789

پنجره سالنمون ابعاد۲/۵ارتفاع درعرض۳متره.داخل خونه هم از بیرون دید داره.

تعداد رای : 3
نظرسنجی
پنجره دوجداره شیشه دودی
1
33%
پنجره دوجداره شیشه نقره‌ای (آینه ای)رفلکس
2
66%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوجداره دودی خونه رو دلگیر میکنه 

آینه ای هم شب ها تو خونه با وضوح فول اچ دی مشخصه اگه مجبوری بین این دوتا یکیو انتخاب کنی دومی بهتره چرا ساده نمیگیری،

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دوجداره دودی خونه رو دلگیر میکنه  آینه ای هم شب ها تو خونه با وضوح فول اچ دی مشخصه اگه مجبوری ...

ساده رو نمیخوام بخاطر اینکه داخل خونه دید داره از بیرون.رفلمس نقره ای هم شبا داخل مشخصه ولی خب گفتم شبا پرده رو میکشم

ساده رو نمیخوام بخاطر اینکه داخل خونه دید داره از بیرون.رفلمس نقره ای هم شبا داخل مشخصه ولی خب گفتم ...

با پرده موافقم پس همونو بگیر 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻