2777
2789

همه ی ما تو زندگیمون آدمای خوبو بد زیادی دیدیم بیشترمون فقط ادم بدا تو ذهنمون میمونن اما ایا ادمای خوبم همونقد بهشون توجه میشه؟تا حالا بهش فکر کرده بودی؟لطفا با دلیل بنویس و اگه تا حالا ازش تشکر نکردی حد اقل همین حالا و همینجا ازش تشکر کن🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامااااانم چون واقعا فرشتس تو شرایط بد زندگیم واقعا کنارم بود و هرکاری میکرد تا حالم خوب شه با این ...

ما مادرمون فقط مایه ی دردسر بوده برامون 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

شکر میکنم که هم خانوادم هم اشنا هام هم دوستام کسایی هستن که با غرور اسمشونو بیارم و بگم بهترینای زندگیمن و همیشه پیشم وایسادن و حامیم شدن:)

💜𝒢𝑒𝓁𝑒𝒸𝑒𝓀, 𝒽𝒶𝓎𝒶𝓁𝓁𝑒𝓇𝒾𝓃𝒾𝓃 𝑔𝓊𝓏𝑒𝓁𝓁𝒾𝑔𝒾𝓃𝑒 𝒾𝓃𝒶𝓃𝒶𝓃𝓁𝒶𝓇𝒾𝓃𝒹𝒾𝓇.

مامان بابام. بابام چون خیلی درکم می‌کنه و من همیشه بعضی حرفای مهممو به اون میگم . مامانم چون همیشه مراقبمه و از خودش بیشتر منو دوس داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مادرم

چون جوونیشو پای من گذاشت

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

پارتنر سابقم 

کاش فاصله و اختلاف طبقاتی نبود 💔

بهترین مردیه که تو زندگیم دیدم دیگه هیچکس مثل اون منو دوست نداره 

الهی هرجا که هست خوشبخت باشه

جاش تو قلبم میمونه 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕