2777
2789

کسی هست 

شوهرش طلاق بخواد جوابشو نداده باشه  همه اعضا خانواده ام رو بلاک کرده قفل در رو عوض کرده گفته 200 میلیون بهت میدم طلاق ات میدم وکیل گرفته باشه یکسال توی فکر طلاق بوده و مدرک جمع میکرده مثلا موقع دعوا صدام ضبط می‌کرد یا عکس از ظرف نشسته می‌گرفت ازم اما محبت می‌کرد بهم الکی تا من نفهمم فکر کنم... اما شوهرش دلش نرم شده باشه و دوباره عاشقرهمسرش وسرش به سنگ خورده باشه و پشیمون بشه... 

دلم میخواد نذر و دعا کنم ک سرش ب سنگ بخوره اما خانوادم میگن برگشت ات صفر هست 

دوستش داشتم وابسته اشم شرایط خونه مون هم خوب نیست

خب چرا ظرفارو نشستی؟حتما خیلی تنبل بودی 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدم میومد اکثرا خونه نبودم اونم حتی یکبار هم نگفت چرا ظرف نشستی 

غذاحاضر بود؟؟؟؟حتما تو شورشو درآوردی عشقم 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
چه حرفیه خب آدم خسته میشه گاهی ظرفاش میمونه مگه رباتیم

عزیزم خودش میگه اصلا نمیشستم:/میگه بدم میومد