2777
2789

ببینید اگ جدی بخونم بکوب تا سال بعد رشته مورد علاقم قبول شم ارزششو داره یه سال دیگ بمونم یا ن

لطفا نگید ک تو اگ میخواستی همون سال قبل میخوندی 

چون شرایط هر کسی فرق داره 

برو ازاد بیخود پشت کنکور نمون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا میخونی اره 

البته بمونی توی شرایط روحی سختی قرار میگیری و شاید کلی سرکوفت بشنوی حتی ازکساییی که فکرشو نمیکنی و ارزشش رو داره

منم موندم دعا کن امسال به هدفم برسم

اگر واقعا میخونی اره  البته بمونی توی شرایط روحی سختی قرار میگیری و شاید کلی سرکوفت بشنوی حتی ...

موفق باشی .من امسال سال اولی بود ک پشت کنکور بودم از جیزی ک فکر میکردم سخت تر بود .اما خواستم جبران کنم اهمال کاری هایی ک امسال کردم رو

مرسی عزیزم همچنین رشتت چیه

تجربی .ببین نمیخوام بعدا حسرت بخورم ک چرا نخوندم سر همون اگ یه سال دیگ هم بخونم مشکلی ندارم خودم باهاش فقط باید رو خودم کار کنم 

تجربی .ببین نمیخوام بعدا حسرت بخورم ک چرا نخوندم سر همون اگ یه سال دیگ هم بخونم مشکلی ندارم خودم باه ...

به سلامتی اره یه سال از این طرف عقب بیوفتی خیلی بهتره تا یه عمر حسرت بخوری

انشالالله همین امسال نتیجه میگیری 

اما به نظرم اگه دانشگاه بری بهتره چون این و کاملا می فهمی اگه درس نخونی چی میشه و اینده ای نخواهی داشت مثل تلنگره تا بیشتر تلاش کنی البته به شرط اینکه از اول هدفت مشخص باشه و درگیره دوستی و تفریح نشی چون جو دانشگاه ازاد ممکنه ادم رو نسبت به هدف بیخیال کنه 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃