2777
2789

کسی هست 

شوهرش طلاق بخواد جوابشو نداده باشه وکیل گرفته باشه اما شوهرش دلش نرم شده باشه و دوباره عاشقرهمسرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اینکه بخوای یکیا زوری با چیزی نگه داری بزرگترین حماقت دنیائه

بحث زور نیست.. همه ما یک ایراداتی داریم

شاید یکی از ایرادامون همسرمونو به جایی برسونه که دیگه نکشه و تصمیم به جدایی بگیره

یا شایدم بخواد با این کار بترسونت تا خودتو اصلاح کنی

اما اگر همینجور الکی بخواد جدا شه خب حرف شما درسته

گاهی امید، تنها 
به نظرم اینکه بخوای یکیا زوری با چیزی نگه داری بزرگترین حماقت دنیائه

دقیقا با چشم دیدم یک سره تا چیزی میشه میرن پیش دعا نویس اما دوباره روز از نو روزی از نو 

درسته دعا تاثیر داره اما نه در این حد خدا عقل داده به آدما

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

شوهرم یه عمر گفت طلاقت میدم چند شب پیش دعوامون شد شدید  ، ساکشو دادم دستش گفتم گمشو بیرون تا صیح بریم برای طلاق توافقی  ، تازه باورش شد طلاق  ، اینقدر گریه کرد که دلم سوخت براش نزاشتم بره الان رام شده

سلام عزیزم 

من زیاد دیدم نمیدونم دعا بوده چی بوده ولی دیدم هم مرد و هم زن اصرار بر طلاق بعد جلسه آخر دیدم همه چی منتفی شد😂

یه خاطره بگم یه روز زوجی مراجعه میکنند برای رای نهایی اون روز دختر خانم فوق العاده خوشگل و شیک اصلا یه جوری بود دیدم پسره که تا روز قبل میگفت فقط طلاق بغلش کرد و های های گریه میکرد و گفت من طلاق نمیدم زنم مال خودمه 😍

مورد زیاد بوده انشالله همه جوانها خوشبخت باشند.

عزیزم من چله زیارت عاشورا دارم تا اول محرم یک شب مهمان آقا امام حسین  برای درست شدن زندگیتون.😍🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نه منظورم اینه شوهر پشیمون بشه چی کار کنم دوستش دارم وابسته اشم قطعا میمیرم

عزیزم. نمیدونم پیش اونم همینجوری یا نه

ولی همه ما چه زن چه مرد، از کسی که بخواد دائم بهمون بچسبه خوشمون نمیاد..

از کسی خوشمون میاد که یک شخصیت مستقل داشته باشه.. مستقل منظورم از نظر مالی نیست..

از نظر شخصیتی..

ببین ایراد کار کجاست.. اگه قابل رفعه، خب رفعش کن

واسه چی میخواد طلاق بگیره؟ 

گاهی امید، تنها 
وای عزیزم ممنونم انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده

سلامت باشی عزیزم 😍 ما در مقابل هم مسئولیم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲