2777
2789
عنوان

خداروشکر ماشین و طلا و گوشی ارزون شد کمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3792 بازدید | 85 پست
شما کاری بلدی بگو انجام بدیم😂😂😂نمیدونم چرا دنبال دعوا می گردی ولی من حسش رو ندارم، هر چی گفتی حق ...

من دنبال دعوام؟ 

درست میگید مقصر منم که راهنمایی میکنم بقیه رو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان پراید چند بوده چند شده؟ طلا چی؟ طلا چند بوده چند شده؟

من ۲۰۶ میدونم میخواستیم بخریم حدود ۳۵ ۴۰ تومنی کمتر شده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال دعوام؟  درست میگید مقصر منم که راهنمایی میکنم بقیه رو

من دعا کردم ارزونتر بشه  شما راهنماییت رو کردی گفتی دعا نکن😂😂 من قبول نکردم  بازم دعا می کنم. حالا مشکل دیگه ای هست با هم حلش کنیم؟ اصلا فکر کن من دعا نمی کنم حله؟ 😂😂😂

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
من دعا کردم ارزونتر بشه  شما راهنماییت رو کردی گفتی دعا نکن😂😂 من قبول نکردم  بازم دعا می ...

احیانا مشکل روانی ندارید؟

احیانا مشکل روانی ندارید؟

عزیزم میگم دنبال دعوایی اونی که به مردم گیر بده مشکل روانی داره، من اصلا به شما حرفی زدم کاری داشتم، گفتی دعا نکن، حالا من دوست دارم دعا کنم کی رو ببینم، 

بی خیال بابا، حس می کنم دارم به یکی از شاگردام چندین بار یک مبحث  درس رو  توضیح میدم 

بابا گفتی دعا نکن، من یا قبول می کنم یا نه، دیگه چرا گیر میدی 

عزیزم میگم دنبال دعوایی اونی که به مردم گیر بده مشکل روانی داره، من اصلا به شما حرفی زدم کاری داشتم، ...

معلمی 

بیچاره بچهای مردم

روز خوش

معلمی  بیچاره بچهای مردم روز خوش

چند بار توهین کردی چیزی نگفتم چون حس کردم بچه هستی،حالا سنی یا عقلی، من در شان شما نیستم، برو کی دیگه پیدا کن، هر کی تو این تاپیک بوده باشه می فهمه که حق با کیه، الانم چیزی نمی گم چون در برابر امثال شما باید سکوت کرد، خودم رو در حد تو پایین نمیارم.

چند بار توهین کردی چیزی نگفتم چون حس کردم بچه هستی،حالا سنی یا عقلی، من در شان شما نیستم، برو ...

آره شما درست میگی توهین نکردی