2777
2789
عنوان

خاستگارم قیافش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 53 پست

نکن بنظرم بحث یه روز و دو روز نیست یه عمره و اینکه میگن شوهر زیبا خیانت میکنه زشت نمیکنه اشتباهه کاملا اینقدر مرد زشت چشم هیز دیدم مرد خوشتیپ این مدل ندید م

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین بالاخره یه چیزی تو قیافش برات جذاب باشه لازم نیست خوش تیپ باشه .اما مثلا لبخندش ،یه تکیه کلامش ،لحن صحبتش .......یه همچین چیزایی بالاخره یه چیزیش باید به دلت بشینه .اگه هیچ جوره به دلت نشینه نمیتونی باهاش زندگی کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=295739714]اون سری چنتا خانوم متاهل تاپیک زدن که شوهرم خیلی مهربونه خیلی محبت میکنه اما از قیافش حالم بهم میخور ...[/QUOTE]

دقیقا. اینا بعدا تو رابطه اصن راضی نمیشن. چون مرد رو دوست ندارن.  ولی دیدی یه پسر حتی اگه طرفشو دوس نداشته باشه میتونه ازش به عنوان وسیله استفاده کنه؟؟؟ چون مردا فرق میکنن. ولی زن حتما باید دوسش داشته باشه. اصن رابطه با عشق کجا و بی عشق کجا

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
سرچ واس گوگله 

عزیزم اون بالا ذره بین بزنی میتثنی با کلمات کلیدی داخل سایت سرچ کنی 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

اگر چهره ش هیچ جور به دلت نمیشینه و اصلا برات قابل تحمل نیست ردش کن،چون بعدا اذیت میشی و در حق ایشون هم ظلم میشه

ولی اگر حس میکنی کم کم برات عادی میشه و به نظرت خیلی هم بد نیست ،باتوجه به اینکه شرایط دیگه ش خوبه ادامه بده

ولی قشنگ فکراتو بکن

کم نیستن خانمهایی که اومدن اینجا و تاپیک زدن شوهرم زشته!!!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اون ۳۰  من ۲۶ خودم قیافم خوبه ، زیبای انچنانی نیستم ولی خب ازش خیلی سر ترم  اون قدش بلن ...

ردش کن ردش کن فقط🥲

گریه واس الان نیست ک واس وقتیه ک بهش بعله بگی بعد با قیافش حال نکنی راه پسو پیشی نداشته باشی

ردش کن موفق باشی🖐

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
اخلاق رفتار سن ؟؟قدوهیکل؟؟

اخلاقش عالیه بسیار مودب و با شخصیته

سنش ۳۰ 

قدش ۱۸۰ ، نه لاغره نه چهارشونه ، معمولیه ، شکم و اینام نداره ، تیپش خوبه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
امضات فقط😅

دقیقاااا الان تو مرحله دو دلی ام که خیلی مزخرفههههه

اگه اینجا رو چک میکنه بنظرم بگو بعدش گزارش بزنیم تاپیکت حذف شه

حتما ❤️

باید ببینیم نظر بدیم خو . ولی تا ظاهرش پسندت نباشه نمی شه . نه که حتما خوشگل باشه ها ولی باید به دلت ...

دماغش اتفاقا خوب نیست 😂

کچلم هست ، تازه یه چند ماهه مو کاشته برای همین مشخص نمیشه قیافش دقیقا با مو چه شکلیه

اخلاقش عالیه بسیار مودب و با شخصیته سنش ۳۰  قدش ۱۸۰ ، نه لاغره نه چهارشونه ، معمولیه ، شکم و ...

خودت چند سالته همه چیش که خوبه بنظرم بیشتر فکر کن

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
خودت چند سالته همه چیش که خوبه بنظرم بیشتر فکر کن

۲۶ سالمه 

میدونی میگم اگه بیشتر ارتباط داشته باشیم بعد کات کنم بنده خدا اذیت بشه ، ازین جهت خیلی ناراحتم ، چون خیلی دلش بهم گرم شده .

اگر مو کاشته،بعدا چهره ش یکی دو درجه از اینی که هست بهتر میشه کلا با مو آدم زیباتر میشه

منم دلم به همین خوش کردم اتفاقا که ادامه دادم

ولی میترسم که وابستگیش زیاد شه و بعد کات کنم دلش بشکنه  از دل شکستن متنفرم ، نمیدونم واقعا صبر کنم یا نه .