2777
2789
عنوان

خرابی سایت

72 بازدید | 5 پست

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_پنج   

سلام لطفا چک کنین چرا کاربری من نه پیامها رو باز میکنه نه عکس نه قسمت تاپیکام واقعا ازاردهنده شده این وضعیت روز به روز هم یه اپشن جدید اضافه میشه...

خیلی بد نمیشه حتی تاپیک قفل کرد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا همچین بهم گفتی 

شما از از کجای پستم متوجه شدید که انسانیت تو وجودم مرده 

من هم مثل خیلی ها ناراحت فلسطین هستم ولی درست یا غلط قانون سایت اینه که هر موضوعی باعث بحث بین کاربر ها بشه ممنوع هست

عزیزم چرا همچین بهم گفتی  شما از از کجای پستم متوجه شدید که انسانیت تو وجودم مرده  من هم ...

سلام گلم  از شدت ناراحتی از فضای خفه کننده ی سایت تو این موضوع فلسطین دیگه واقعا تحمل سخت شده و اینکه نمیشه وسط بشینیم مثل یه سری سلبریدیای بی بخار بگیم لعنت به جنگ باید واضح و مشخص از طرف حق دفاع کنیم وصدامونم به همه برسونیم تا اون دنیا وقتی ازمون سوال کردن طرف حق بودی یا ناحق بتونیم جواب خون اون شهدای مظلوم رو بدیم