2777
2789

درمورد رشته دامپزشکی منظورته، یا مشکل و سوالی داری عزیزم؟ اگه سوال خاصی داری بنویس کاربرهایی که پت دارن شاید تجربه‌ش رو داشته باشن کمک کنن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بگو 

برای چی میخوای 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو  برای چی میخوای

جوجه کبوتر یکی از پاش بین لونه گیر کرده بوده منم اطلاع نداشتم متاسفانه میخواستم درش بیارم بالای پاهاش ورم کرده موقع بیرون اومدن زخم شده باید چکار کنم 

جوجه کبوتر یکی از پاش بین لونه گیر کرده بوده منم اطلاع نداشتم متاسفانه میخواستم درش بیارم بالای پاها ...

بهتر بود بهش دست نمیزدی 

مامانش میدونست چیکارش کنه 

الانم مامانش دیگه قبولش نمیکنه چون بوی آدم گرفته

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
بهتر بود بهش دست نمیزدی  مامانش میدونست چیکارش کنه  الانم مامانش دیگه قبولش نمیکنه چون ب ...

نه از کبوترای خودمه لونه پلاستیکیا هست داخل اونا رفته بوده بالای پا ورم کرده 

نه از کبوترای خودمه لونه پلاستیکیا هست داخل اونا رفته بوده بالای پا ورم کرده 

آها 

خب عکس پاشو بفرست 

وایییی پاش خیلی بد شده بیچاره حتما ببرش دامپزشکی ببینن احتمالا پماد و دارو میده