zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 عنوان سریال خواهران برادران بیاین 98 بازدید | 11 پست وای این سریال چرا اینطوریه انقدر گریه کردم سردر گرفتم فک کنم کارگردانش مریض بوده بخدا 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚 1402/03/23 | 10:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 وای عاشقشم والا منم دوسش دارم دنبالش میکنم ولی بیش از حد غمگینه 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 هر قسمت یکی باس بره بیمارستان بخاطر قدیر تاالان ۲نفر مرده 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 24423 سریال ترکی هست قسمتهاش کم باشه رو اعصاب نباشه در مورد خیانت هم نباشه یه عاشقانه دوستداشتنی داشته باشه؟
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 سریال ترکی هست قسمتهاش کم باشه رو اعصاب نباشه در مورد خیانت هم نباشه یه عاشقانه دوستداشتنی داشته با ... قسمتاش زیاده خیانت داره توش ولی خیلی غمگینه خیلی 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 24423 قسمتاش زیاده خیانت داره توش ولی خیلی غمگینه خیلی اینو فهمیدم میگم یه سریال معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه .
موچتری_چشمدرشتو عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1178 خیلی مسخرس همشو خواهر برادر دروکم بچه باباش نیست🤣اونیکی بچه اون نیست اون بچه فلانی 😐چطور خواهر برادرا یهو عاشق هم نمیشن برام مهم نیست درباره من چه فکری میکنید... مثه خیلیا دروغ نمیگم که محبوب دلها بشم رکم و حرفمو واضح میزنم
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 خیلی مسخرس همشو خواهر برادر دروکم بچه باباش نیست🤣اونیکی بچه اون نیست اون بچه فلانی 😐چطور خواهر برا ... دروک پسر کیه پس 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 اینو فهمیدم میگم یه سریال معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه . سریال پسرم هم قسمتاش کم بود همم ک خیلی سریال جالبی بود و سریال قضاوت من دنبالش نمیکنم ولی میگن فیلم خوبیه 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 24423 سریال پسرم هم قسمتاش کم بود همم ک خیلی سریال جالبی بود و سریال قضاوت من دنبالش نمیکنم ولی میگن فیلم ... مرسی