2777
2789

21 سالمه و از ی پسری خوشم اومد تو فامیل و متوجه شدم که اونام قصد خاستگاری دارن اما میترسن چیزی بگن، من ب پسره پیام دادم گفتم بهت علاقه دارم، دو هفته با هم بودیم همه چی خوب و اوکی بود تا اینکه من گفتم بهم تجاوز شده 😔یهو ولم کرد میگه من باید فکرامو بکنم ببینم میتونم با این قضیه کنار بیام یا ن

میدونم حق داره که فک کنه ولی دارم دیوونه میشم، خانوادمم انقد راضین ک میگن از دستش نده و من دارم از دستش میدم 😔😭روز و شب ندارم دارم دیوونه میشم چکار کنم هیچکاریم از دستم بر نمیاد! من بهش میگم بیا باهم باشیم درستش کنیم من انقد دوست دارم کنارت با همه چی میمونم و می‌سازم میگم با دوری درست نمیشه باید با هم باشیم چن وقت شاید قضیه برات داغیش کم شد، بلاخره من دوست دارم وقتی این همه عشق و ببینی آروم میشی اونم به خاطر ی اتفاق بد تو گذشته ک خودم دوست نداشتم و حال خرابیاشو کشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در اثر تجاوز بکارتت از دست دادی اگه از دست ندادی چرا گفتی دختر خوب اون اگه تو روهم بگیره بازم دلش باهات صاف نمیشه من خودم تو سن ۶ سالگی مورد تجاوز قرار گرفتم ولی خداروشکربه جایی باریک کشدیه نشد هیچ کی نمیدونه حتی مامانم 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿