2777
2789

من یه دختر ۲۳ سالم دانشجوی پرستاریم با یکی دوست شدم بخدا اصلا اهل این چیزهانبودم ولی اون منو وابسته خودش کرد و ولم کرد هرکی منو دیده بهم میگه عاشق ترین ادم روی کره زمینی دارم نابود میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر ۲۳ سالم دانشجوی پرستاریم با یکی دوست شدم بخدا اصلا اهل این چیزهانبودم ولی اون منو وابسته ...

میدونی اینها اومدن تا تو‌ درس بگیری و قوی بشی بهتره با اومدن همین ی نفر درسش رو بگیری تا دوباره برات تکرار نشه 

چشم گلم  خیلی دعا کردم خیلی از خدا کمک خاستم اما خدا جوابمو نمیده

خدا سکوت کرده تا تو راهتو پیدا کنی عزیزدلم گمراه نشو مبادا فکر کنی خدا رهات کرده یا بهت گوش نمیده اون حواسش بهت هست ،از دور مراقبته ولی برای خودت باید ی دردهایی رو تحمل کنی تا بزرگ بشی رشد کنی

میدونی اینها اومدن تا تو‌ درس بگیری و قوی بشی بهتره با اومدن همین ی نفر درسش رو بگیری تا دوباره برات ...

بخدا من تو تمام زندگیم خیلی مشکلات داشتم با وجود پدری که به شدت بداخلاق بود و گشکلای دیگه ولی درسمو خوندم کنکور قبول شدم اما الان خواب ندارم قلبم درد میکنه به فکر خودکشیم دارم نابود میشم

خدا سکوت کرده تا تو راهتو پیدا کنی عزیزدلم گمراه نشو مبادا فکر کنی خدا رهات کرده یا بهت گوش نمیده او ...

خودمم اینطور فکر میکنم ولی دارم با زجر زندگی میکنم قلبم داره قفسه سینم بیرون میاد دو سال میشه که میگذره ازش اون پسرم بخاطر خاتوادش ازم جدا شد میخاست بیاد خاستگاری ولی خانوادش نزاشتن اونم منو دوست داشت😭😭😭😭

بخدا من تو تمام زندگیم خیلی مشکلات داشتم با وجود پدری که به شدت بداخلاق بود و گشکلای دیگه ولی درسمو ...

عزیزم ببین داری چی میگی ،میگی با تمام اون مشکلات درس خوندی تلاش کردی به خودت افتخار کن زندگیت رو به بودن و نبودن ی آدم یا آدمها وابسته نکن ،تو خدا رو جایگزین کن پررنگ کن و ببین چیا برات میسازه به خدا شعار نیست گلم کافیه باور کنی ،هییییچ چیز یا کسی تودنیا ارزش ی قطره اشکت هم نداره چه برسه به تلف کردن زندگیت 

خودمم اینطور فکر میکنم ولی دارم با زجر زندگی میکنم قلبم داره قفسه سینم بیرون میاد دو سال میشه که میگ ...

تو از کجا می‌دونی خدا چه چیزهایی برات کنار گذاشته کافیه اعتماد کنی و عجول نباشی بسپار به خودش با قلب آروم 

عزیزم ببین داری چی میگی ،میگی با تمام اون مشکلات درس خوندی تلاش کردی به خودت افتخار کن زندگیت رو به ...

قربونت بشم عزیزم همه اینهارو قبول دارم ولی دلم دلم اشوبه دلم اروم نمیشه  هرروز صبح با قلب درد از خواب بیدار میشم با اینکه اعتقاد نداشتم رفتم سمت دعانویس با اینکه اصلا از این کار خوشم نمیومد ولی نتونستم تحمل کنم اما اونم هیچ فایده ای نداشت فقط پولم رفت شما که دلت پاکه برام دعاکن اسمم فاطمه اس

تو از کجا می‌دونی خدا چه چیزهایی برات کنار گذاشته کافیه اعتماد کنی و عجول نباشی بسپار به خودش با قلب ...

من فقط اونو میخام خواستگارای عالی داشتم از هرنظر ولی هیچکس به چشمم نمیاد.زندگیمو باختم😔😔

قربونت بشم عزیزم همه اینهارو قبول دارم ولی دلم دلم اشوبه دلم اروم نمیشه  هرروز صبح با قلب درد ا ...

چشم فاطمه گلم حتما ،ببین وقتی ما به غیر از خدا امید داریم خدا هم ما روواکذار به همون می‌کنه میگه مگه تو امیدت نیست که دعانویس برات کاری بکنه و فکر می‌کنی اون قدرتش روداره پس من سکوت میکنم تا بفهمی کی غیر من می‌تونه هواتو داشته باشه و برات کاری کنه ،هرگز تومشکلات حتی مالی امیدی جز خدا نداشته باش و ببین معجزه وار درستش میکنه،برای حال دلت هم رابطه ت رو با خدا قویتر کن و از اون کمک بخواه

چشم فاطمه گلم حتما ،ببین وقتی ما به غیر از خدا امید داریم خدا هم ما روواکذار به همون می‌کنه میگه مگه ...

چشمت بی بلا عزیزدلم خیلی ممنونم ازت

چشم منم از بدبختی به دعانویس رسیدم ۲ ساله دارم با گریه با قلب شکسته از خودش میخام کمکم کنه اما نمیبینم