2777
2789

بچه ها من ۲۳ سالمه دو ماهه دنبال کارم پیدا نمیکنم دلم میخاست ی کاری پیدا کنم برم سر کار بینیمو عمل کنم خیلی خیلیییی رو مخمه الان یه کار پیدا کردم زده بسته بندی پوشاک زنانه ساعت کاریش ۸ تا ۲ ظهر هست گفته ماهی ۳ تومن حدود ۵۰۰ تومنم هزینه اتوبوس میشه در ماه به نظرتون چیکار کنم برم یا نه اخه با ماهی ۲۵۰۰ ام که نمیشه بینی عمل کرد😑 کار دیگم که پیدا نمیکنم به نظرتون چیکار کنم😑

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خیلی کم میده برو کاریابی محل زندگیتون ثبت نام کن مرتبط با رشتت یدا می کنه یا یه جا که حقوق در ...

اخه تحصیلات ندارم دیپلمم مهارت خاصیم ندارم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اخه تحصیلات ندارم دیپلمم مهارت خاصیم ندارم

باشه بازم کم میده

بیمه که نمی کنه لابد 

هزینه رفت و امدم ک نمیده

۶ ساعت روزی؟۳تومن

ببین بهترین کار اینه که یه مدت بری سر یه کاری بعد بری یه هنر یاد بگیری و عملم بکنی

تو برو کاریابی ثبت نام کن.اگه قراره بری بسته بندی خب تو شرکتام بسته بندی هست بینه و سرویسم دادن حقوقشونم بهتره

ولی یه مدت برو فقط .عادت نکنیا

این حقوقی که میده خیلی کمه اصلا زیر ۱۰ تومن الان شوخیه، سعی کن اگه میتونی درآمد دلاری داشته باشی، توی سایت های فریلنسری و اینا مثلا دنبالش بگردی، اگه نه هم که بگرد یه کار با حقوق بالاتر پیدا کن بنظرم

باشه بازم کم میده بیمه که نمی کنه لابد  هزینه رفت و امدم ک نمیده ۶ ساعت روزی؟۳تومن ببین بهت ...

نه بابا اینطور کارا که بیمه و سرویس ندارن..

باشه بازم کم میده بیمه که نمی کنه لابد  هزینه رفت و امدم ک نمیده ۶ ساعت روزی؟۳تومن ببین بهت ...

کاریابی اگه ثبت نام کنم نصف حقوق ماه اولمو میگیره🥲

نه بابا اینطور کارا که بیمه و سرویس ندارن..

خب دیگه کاری که من میگمو بکن

ولی پول ثبت نام میگیرنا

فقط نری شرکت موندگار بشی.بعد یه مدت دربیا برو دنبال یه شغل برا خودت 

کاریابی اگه ثبت نام کنم نصف حقوق ماه اولمو میگیره🥲

نه عزیزم ماهانه یه مقدار میگیره

برو چنتا کاریابی سر بزن

یا خودت شخصا زنگ بزن به شرکتا ببین نیرو نمیخوان

یا حضوری برو

اگه نشد برو کاریابی

این حقوقی که میده خیلی کمه اصلا زیر ۱۰ تومن الان شوخیه، سعی کن اگه میتونی درآمد دلاری داشته باشی، تو ...

اخه درامد دلاری چه طور داشته باشم وقتی الان موجوری کارتم زیر ۵۰۰ تومنه😑

اخه درامد دلاری چه طور داشته باشم وقتی الان موجوری کارتم زیر ۵۰۰ تومنه😑

بستگی داره به اینکه مهارت خاصی مثل گرافیک دیزاینری و‌.. بلدی یا نه، لپتاپ هم لازمه داشته باشی، میتونی دو ماه کار کنی یه جا ۶، ۷ تومن گیر بیاری بعد باهاش میشه اکانت پی‌پال بخری یا usdt فعال کنی و دلاری کار کنی

این راه ها سخت تره اولش ولی اگه بتونی یاد بگیری خیلی پول راحت تر بدست میاد