2777
2789
عنوان

من که میگم طلای دست دوم نخر ولی...

8620 بازدید | 41 پست

حالا که میخای بخری حواست باشه:

فروشنده ازت مالیات نگیره

حداکثر سود فروشنده۷درصد باشه

درطلاعدد۷۵۰حک شده باشه

از فروشنده فاکتور بگیر

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مورد ۱و۳رو توضیح میدی لطفا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ببخشید چرا با خرید طلای دست دوم مخالفین؟

چون احتمال فلز تقلبی در طلای دست دوم بیشتر از طلا نوعه

که تشخیصش برای افراد معمولی کارسختیه

گل مورد ۱و۳رو توضیح میدی لطفا

حساب کن هروقت میخای طلادست دو بخری گرمی چنده بعد تناسب ببند ۱۰۰درصد وزن طلا اینقدره حالا ۷درصدش چقد میشه یعنی ۷ضربدرقیمت وزن کلی طلا کن بعد تقسیم بر۱۰۰کن سود فروشنده بدست میاد

چون احتمال فلز تقلبی در طلای دست دوم بیشتر از طلا نوعه که تشخیصش برای افراد معمولی کارسختیه

مگه طلافروشی می‌تونه کلاه بزارع سر آدم ! من تاحالا ندیدم 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️