2777
2789
عنوان

آرزوهای بعد از کرونا

244 بازدید | 23 پست

الان یهو یادم افتاد که اون موقع که کرونا وحشتناک همه گیر شده بود و خودمون را حبس میکردیم چقدر آرزوها به دلمون مونده بود 

حسرت یه پارک رفتن حسرت ماسک نزدن تو گرما چه قدر عرق میرختیم زیرش حسرت مهمونی و عروسی رفتن با خیال راحت و بی استرس حسرت غذاهای کثیف بیرون خوردن

آرایشگاه رفتن لولیدن داخل جمعیت و شلوغی های بازار مخصوصا شلوغی های شب عید  

این همه وسواس نداشتن و بیخیال بودن از همه مهمتر مسافرت رفتن ......

الان کرونا دیگه خیییلی کم شده و دیگه از بابت مرگ و میر به خاطرش خیالمون راحته .

از اون موقع تا حالا چه کارهایی که دلتون می‌خواسته اون و حسرتش را داشتید انجام دادید؟

بباید مثبتنگر باشیم 

رستوران نرفتن اون موقع خیلی اذیتم میکرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعضیا اخلاق بدشون دوباره برگشته 🥀

بعصیام خدا رو شکر متحول شدن

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که یادم انداحتی.دقیقا یادم همش ارزومیکردم به روزای قبل کرونا برگردم تنها دعام نابودی کرونا بود که بدون ترس از بیماری بچهام ببرم پارک ،میهمونی ،مسافرت اینا ولی هیچکدومو عملی نکردم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من همون اولم ترس نداشتم خداییش چندبارم گرفتم 😂 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بوسیدن عزیزانم   مسافرت غذای بیرون  ماسک و همچنان جاهای شلوغ و پر تردد میزنم

اره عزیزم بوسیدن عزیزان را از قلم انداختم 

و همینطور دست دادن با هم 

یه مدت که اصلا دست نمیدادیم یه مدت هم مشت می‌زدیم 

الان باز دوباره دست میدیم و روبوسی میکنیم مشکلی ندارن خداراشکر 

منظورتچه اخلاق بدی هست؟ وسواس؟

نه ي عده از ترسی که قراره بمیرن از نظر روانی رو خودشون کنترل داشتن حالا می بینم دوباره برگشتن روال سابق ی عدم واقعا رفتارشون از این رو به اون رو شد 

ما انسانها واقعا ناسپاسیم وفراموشکار .چه یاد اوری خوبی کردی واقعا بوسیدن مادر ،با خیال راحت به دیدن پدر ومادر رفتن .برای بزرگترها دیدار ودرآغوش گرفتن نوه هاشون وخیلی چیزهای دیگه ،شده بود  آرزوی بزرگ .خدایا شکرت هزاران بار امیدوارم دیگه همچین روزهایی نیاد 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
منم ترس نداشتم و خیلی خفیف گرفتم 

اون شدیده هم گرفتم فقط چون همون موقع طرفم ولم کرده بود رفته بود دلم می خواست بخوابم دیگه بیدار نشم چشاییمم از دست داده بودم خیلی عذاب آور بود 

وااای آره میگفتم اگه یه روز بشه ماسک نزنم ۱۰۰ رکعت نماز شکر میخونم😅 چه خوب گفتی چه زود فراموش شد

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.