2777
2789
عنوان

چه ذکری بگم چه جوری از خدا بخوام که بشه فرصتی ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه این کارارو می کنم نه به خاطر این مشکل ولی الان که گیر کردیم چرا نمیشه  منتظرحکمتشم ببینم چ ...

نه عزیزم، اصلا نگران نباش و مطمئن باش که خدا حواسش بهتون هست. توکل صددرصدی بکن بهش و آرامش داشته باش. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
نه اصلااا اگر پول نزول میگرفتم چرا دیگ حل گرفتاریمو از خدا میخواستم 😔 خونه ای رو رهن دادیم ...

بگو یا امام زمان کمکم کن من هم برات کم نمیزارم از همین الان همین لحظه میشم یارو یاورت .من نمیدونم چی از دلت بلند میشه ولی برو از امام زمانت کمک بخواه خودش حل میکنه

ببین الکی دعا نون من که هرچی خواستم نشد ابراهیم هادی هم دروغه یه دروغ خیلی بزرگ

اینجوری نگو عزیزم من هیچی کاری ندارم ولی میدونم تموم نشدنای زندگیم که شاید اون موقع نمیفهمیدم وگله میکردم وکفر میگفتم بعد چندسال الان که فکر می کنم این قدررر خداروشکر می کنم و میبینم به مرور زمان چقدر قشنگ میچینه برامون 

ما صبور نیستیم 

حتی منم تا پس فردا مهلت دارم وکمی امیدمو از دست دادم ولی از ته دلم میگم اگرم نشه یعنی قراره بعدش برام چه چیزی رقم بزنه 

امید داشته باش تو زندگیت 

ادم بدون خدا ارامش نداره تو زندگی همش انگار بلاتکلیفی وناامید از زندگی وایندت 

من تو نماز خوندنم کاهلم تو دعا خوندن کاهلم اما با تموم وجودم حضورشو تو زندگیم حس می کنم وشاکرم ومیخوام کمکم کنه برای سپاسگزاری ازش هم شده دوباره نماز بخونم

اینجوری نگو عزیزم من هیچی کاری ندارم ولی میدونم تموم نشدنای زندگیم که شاید اون موقع نمیفهمیدم وگله م ...

دلم شکسته

درست می گی عزیزم

اما به معنای واقعی ناراحتم

ابراهیم هادی نگاهم نکرد

امام رضا نگاهم نکرد

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
دلم شکسته درست می گی عزیزم اما به معنای واقعی ناراحتم ابراهیم هادی نگاهم نکرد امام رضا نگاهم نکر ...

یه جاهایی به ته خط میرسیم انگار من این قدررر گریه میکردم واصرار میکردم برای چیزایی که نمیشد بعد بیشتر لجم میگرفت اعتقاداتمو از دست داده بودم از خدا دور شده بودم یه مدت ولی دیدم اون ازم تموم اون مدت دور نشده بود وکنارم بودوحواسش بود 

ولی گذشت سه سالی طول گشید به همین روال ولی بعدش شیرین بود براممم دیگه تجربه شده برام که هیچ چیزیو به زور از خدا نخوام بگیرم نگم حتما بشه میگه بهترینشو خودت بهم بده🙏🏻مطمئنم حالت خیلی خوب میشه