2777
2789

یه مشکلی داریم که منتظرم حل بشه تا پس فردا فقط وقت داریم پولو بدیم وگرنه جریمه داریم به ازای هرروز 

دوماهه انگار طلسم شده کاری که میخواییم انجام بدیم انگاااری نمیشه وگره افتاده هر چی از خدا میخوام نمیشه 

بازم امیدم به خداست چی کار کنم چه ذکری بگم گره گشا باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام مضاربه؟؟؟؟؟یا نزول؟

خونه ای رو رهن دادیم وموعدش تموم شده مستاجر باید بلند شه وپولشو میخواد ورهن واجاره نمیره و خیلی دیر شده مهلتمون تموم شده باید پولشو بدیم قضیه مفصله ولی در همین حد ….

مام تا فردا باید 25 میلیون جور کنیم، النگوم گذاشتم برا فروش تا هفته پیش طلا چقد بالا بود ک انگوم 24 تومن پولش بود الان میخوام بفروشمش شده 19 تومن و نمیدونم بقیش از کی بگیرم 😩

کاش معجزه بشه

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 
ببخشید میپرسم عزیزم، اگر نخواستی جواب نده. پول سودی گرفتین؟

نه اصلااا

اگر پول نزول میگرفتم چرا دیگ حل گرفتاریمو از خدا میخواستم 😔 خونه ای رو رهن دادیم وموعدش تموم شده مستاجر باید بلند شه وپولشو میخواد ورهن واجاره نمیره و خیلی دیر شده مهلتمون تموم شده باید پولشو بدیم قضیه مفصله ولی در همین حد ….

مام تا فردا باید 25 میلیون جور کنیم، النگوم گذاشتم برا فروش تا هفته پیش طلا چقد بالا بود ک انگوم 24 ...

درکت می کنم ماهم این روزارو کشیدیم برا یه خونه خریدن دارو ندارمون رفت

مستاجر جدید گیر نمیاد ک ازون بگیرید بدین ب این؟

خونمون خیلی خوبه شرایطش یه وقتایی میبینی خدا نخواد نمیشه وبرگ از درخت نمیوفته دقیقااا تو همون حالیم هیچ جوره نمیشه میان میبینن ومیرن معامله نمیشه 

نمیدونم قسمت چیه چون مهلت اضافه گرفتیم باید به ازای هرروز دیرکرد جریمه بدیم از پس فردا😔😔😔

نه اصلااا اگر پول نزول میگرفتم چرا دیگ حل گرفتاریمو از خدا میخواستم 😔 خونه ای رو رهن دادیم ...

الحمدالله. پس حتما از ته دل دعا کن که ان شاءالله اگر خیر باشه، حتی اگر یه ساعت فرصت باشه، کارتون حل میشه گلم. اول دعات بسم الله بگو و خدا رو بخاطر نعمتاش از ته دل شکر کن و بخاطر گناهانت استغفار کن و اول و آخر دعات هم حتما صلوات بفرست و از ته دل برای سلامتی و ظهور آقامون دعا کن. ان شاالله زود زود دلتون شاد بشه عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
خونمون خیلی خوبه شرایطش یه وقتایی میبینی خدا نخواد نمیشه وبرگ از درخت نمیوفته دقیقااا تو همون حالیم ...

خونه رو کم بزارید بگیرن

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
الحمدالله. پس حتما از ته دل دعا کن که ان شاءالله اگر خیر باشه، حتی اگر یه ساعت فرصت باشه، کارتون حل ...

همه این کارارو می کنم نه به خاطر این مشکل ولی الان که گیر کردیم چرا نمیشه 

منتظرحکمتشم ببینم چی برام رقم زده بهش مطمئنم ولی استرس دارم 

🙏🏻☹️