2777
2789

رلم کات کرده

بعد پسره خوشتیپ بود بهم گفن بعد اون هیچکی خوشگل نیست و هبچکی رو نمخوام…

منم رفتم عکس دوست نامزدم فرستادم ک هنو عقد نکردیم 

کفتم نگا این چ کراش و خوشگله برو با این دوست شو برا خودت و اینا

بعد امشب نامزدم عکس دوستشو تو گوشیم دید گفت ای براچی تو گالریتو منم رفتک گفتم بابا نشون دوستم دادم گفنم این خوشگله باهاش دوست شو من از پسره تعریف کردم ککک دوستم تحریک شه و کمتر به اکسش فک کن تعریف منم این بود گفنم خوشگله هااا قد بلند و چشم رنگی و فلان

نامزدم اینارو ذیذ گفت تو جن*ده ای و فلان هزار تا فوش بد بعدش منو کتک زد یه عالمه تف کرد تو صورتم و زد تو صورتم و موهامو کشید جلو بابا مامانش گفت عاره سارااا رفته ای کارو کرده

با اینکه چ قبل اون چ بعد اون حتی به یکی نگا نکردم و هزار تا خواستگار رد کردم براش یعنی وحشتناک عاشق نامزدمم بعد مامانم جلو اونا زد تو گوشم هیچکی حرفمو گوش نکرد بابامم گفن سرتو میبرم جلو همه شون

هه واقعا چیکار کنم بنظرتون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اسکول میخواستی ازدواج کنه ...مگه کیه که دست روت بلند کنه

تازه فوش هم داد خب مگ چکار کردم چون به یه پسر گفنم خوشگل و کراشه یعنی من بهش خیانت کردم؟؟؟با اینکه هزار چیز ازش دیدم و دم نزدم

بد ریدی... مشخصه ک از نظر نامزدت کارت خیلی هرزه گی بوده... فک‌کن اون عکس دوستتو میفرستاد برا دوسش میکف برو با این خ خوشگلو خوش هیکل و چشم رنگیه؟؟تو دق نمیکردی بگی نامزدم رو دوستم نظر دارع؟ ی سریا میگن متأهل ک‌ شدی دور دوستای مجردتو خط بکش چون دغدغه عاتون فذق میکنه...و این ک از رفتارت مشخصه سن پایینی و هنوز جا نیوفتادی

تازه فوش هم داد خب مگ چکار کردم چون به یه پسر گفنم خوشگل و کراشه یعنی من بهش خیانت کردم؟؟؟با اینکه ه ...

اره اره اره کارت بد بوده ب تو ربطی نداره دوستت داره چ غلطی میکنه چرا کرم میریزی خودتو خراب میکنی