2777
2789
عنوان

مگ گناه من چی بود ک سرنوشتم این شد؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 63 پست
بد ریدی... مشخصه ک از نظر نامزدت کارت خیلی هرزه گی بوده... فک‌کن اون عکس دوستتو میفرستاد برا دوسش می ...

عاها اونوقت منی ک چتشو با رل قبلیش دیدم‌چی؟؟

منی ک عکس لختی دختر دیدم چی؟

منی ک کتک خوردم چی جلو اون همه آدم؟؟

عاره راس میگب من بچه ام

عاره راس میگی چون حالت عادی گفتم ک یکی خوشگله هررر..زگی کردم

اوکی پسر هر کار کنه مهم نی ولی دختر بکنه میشه خراب

اوکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چتشو با رل قبلیش دیدم خب حالا چی؟😂

بچه ای؟ منم خ چیزا دیدم وا که چی؟ عزیزم شوهر مث رل نیس ک‌هر جا ریدی کات کنی و بگی تموم شد ازدواج رو اگ برینی تا اخر ریدی جدا هم بسی خانواده دهنتو صاف میکنه و حامعه ب چشم ی مطلقه نگات میکنه....شوعرو با دوست پسر یکی نکن

فعلا همه عصبی ان

یکم گریه کن آروم شی

حقیقتا نامزدت عنوز بچس

رفتارش بچگانه بود

و البته گاهی ماهم بی سیاستیم

این چیزا رو نمیخواست بهش توضیح بدی

فقط میگفتی دوستم عکسشو دیده بود گفته بود بفرستم براس

جمعش میکردی 

ولش کن

الان آبیه ک ریختع

فقط خودتو نباز

تو کاری نکردی

شوهرت کازش زشت بود

و پدر و مادرت هم پشتتو خالی کردن

ولی الان بهترین کار صحبت با نامزدته

نه از در گله

از در عشق و قانع کردن و اینکه حقیقت چی بوده 

البته مهم عشقه

بگو کسی جز تو ب چشمم نمیاد

تو مرد رویاهامی و...

این بخش محباشه

بعدش توضیح حقیقت

اگ قبول نکرد

بدون خیلی بی منطقه

و لطفا با خانوادت هم صحبت کن

و بگو تو ک دخترشونی 

باور کردن حرف تو مهم تره تا بقیه :)

رفیقم گریه کن یکم

این هم مثل همه اتفاقای دیگ میگذره

هنوز عقد نکردی راه خودتو جدا کن که اخر این ازدواج تباهه

بعدش خودش پشیمون شد ولی یعنی چی اون پسره هرکار بکنه ولی تو دختری هیچ نکنی

من مگ چ کردم؟؟؟؟؟با پسری پریدم؟کاربرا میگم ریدی واقعا کسی جایی من نبوده

عقد نکردیم فق یه انگشتر بینمانه ن مگ من چ کار اشتباهی کردم؟؟؟

تو رفتار اشتباهیی نکردی رفتار اونا اشتباهه چجوری میخوای زندگی کنی با اونا خدا بهت صبر بده تهش با یه بچه بهت تهمت میزنه

بچه ای؟ منم خ چیزا دیدم وا که چی؟ عزیزم شوهر مث رل نیس ک‌هر جا ریدی کات کنی و بگی تموم شد ازدواج رو ...

عاها کسی ک تو نامزدی هنوز عقد نشدم میاد منو کتک میزنه چی؟؟

تو شوهر داری قطعا به یکی ک دیدی گفتی خوشگل

من برا دلداری دوستم گفنم و بدون قصد تازه خودم چتو نشون دادم

میدونی امشب همه منو زدن

عاها اونوقت منی ک چتشو با رل قبلیش دیدم‌چی؟؟ منی ک عکس لختی دختر دیدم چی؟ منی ک کتک خوردم چی جلو ا ...

ببین موضوع ی چیز دیگی...اون ریده ک با دوست دختر قبلیش چت کرده و اگ الان این موضوع اتفاق افتادع جدا شو سریییع چون طرفت ی هرزس ولی ت هم کارت اشتباع بوده ب علاوه این که بد شانسی اوردی ... حداقلش این بود ک میگفتی نمیدونم دستم خورد سیو شد ن ک‌تو چشاش نگاه کنی بگی دوستت خ کراشه.. اول بزرگ شو بعد ازدواج کن

عاها اونوقت منی ک چتشو با رل قبلیش دیدم‌چی؟؟ منی ک عکس لختی دختر دیدم چی؟ منی ک کتک خوردم چی جلو ا ...

احمقی اگه باهاش ازدواج کنی 

اونم دنبال بهونه بوده قطعا که دادی دستش و نمی‌خواد زندگی کنه 

که البته ب درک 

همون بهتر گمشه

Queen of Ants😇

اگ اینا رو دیدی

کلا نامزدتو بیخیال

همونبهتر ک ازدواج نکردی هنوز

واقعا خدا بهت لطف کردخ

ولی جان من یکمی از فاز دوستات بیا بیرون

اگرم ازدواج کردی

از مسیر ازدواج بهشون راه نشون بده

ک اینطوری توی دردسر هم نیوفتی

بعدش خودش پشیمون شد ولی یعنی چی اون پسره هرکار بکنه ولی تو دختری هیچ نکنی من مگ چ کردم؟؟؟؟؟با پسری ...

واسه همین همین میگم جدا کن راهتو به هر کسی رو نده حتی پدر مادرت تو زندگیت دخالت نده تصمیم زندگیت با توعه اونا که نمیخوان با اون زندگی کنن تو تا اخر عمر باید باهاش زندگی کنی

برات مهم نبود😳چند سالته؟

مهم بود ولی چیکار میکردم؟۲۰سالمه منی ک وقتی باهاش رل بودم با من کات میکرد میرفت با دخترا دیگ من مث خر گریه میکردم براش دونست کسی من نمیشع برگشت سمت من

عاها کسی ک تو نامزدی هنوز عقد نشدم میاد منو کتک میزنه چی؟؟ تو شوهر داری قطعا به یکی ک دیدی گفتی خوش ...

ببین نامزدی باید بهترین دوره زندگیت باشه ن این ک کتک بخوری اگ‌ کتک خوردی خداحافظی کن باهاش جدی میگم چون بعد ازدواج خیلی اوضاع بد تر میشه خیلییی بد تر 

ولی بازم میگم کارت اشتباه محض بوده و این ک الان میگی چت دوستتم خوشال و خندون نشونشم دادی ی اشتباه بزررگترررررر

مهم بود ولی چیکار میکردم؟۲۰سالمه منی ک وقتی باهاش رل بودم با من کات میکرد میرفت با دخترا دیگ من مث خ ...

ینی تو دوستیتم میدیدی خائنه و باهاش نامزد کردی؟ زندگبتو رو عن میسازی میری بالا؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم من قبل عقدم با شوهرم یک نامزد داشتم اونم خیلی خوشکل بود چشاش رنگی خیلی قشنگ بود 

البته شوهر خودمم چش رنگی خوشکله از اون سره 

باورت نمیشه اگه بهت بگم تو کوچه جلو مردم چقدر منو زد انقدر کتکم زد سره اینکه من به حرفم گوش ندادم نرفتم پیاده روی و پیچوندمش 

من رفتم خونه انقدر گریه کردم ب هیچکی هیچی نگفتم فرداش دوباره منو زد گفت اسید میریزم تو صورتت ک به خوشکلیکت ننازی فکرشو بکن من بخاطرش ۱ و نیم فرار کردم رفتم روستامون 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍