2777
2789
عنوان

دعا برای پرداخت بدهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10819 بازدید | 45 پست
عزیزم به روی چشم.شاید باورت نشه ولی همون لحظه که تایپ میکردم برات تو ثواب تاپیکایی که هرروز میزنم و ...

عزیز دلم چقدر آدم های خوب زیادند خدارو شکر .انشالا هرچی از خدا میخواید خدا بهتون بده اشکم تبدیل به اشک ذوق شده .ته دلم آروم شده

عزیز دلم چقدر آدم های خوب زیادند خدارو شکر .انشالا هرچی از خدا میخواید خدا بهتون بده اشکم تبدیل به ا ...

عزیزم وظیفس زنده باشی.الهی همیشه اشکت از ذوق سرازیر بشه ودلتون همیشه خوش باشه و تنتون سلامت و جیبتون پربرکت 

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

ممنون از دعای خیرت محبت کردی.ایمان داشته باش خدا حلش میکنه تا حل بشه.😘

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام میکنم ولی سوره توحید تا حالا نخوندم حتما این کار هم انجام میدم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-

حقیقی

اینقدر ازش نوشته ک من خودمم اگ خدا قبول کنه شروع کردم

صفحه ۳۵ نحوه انجامشو نوشته.صفحات اول حاجت رواییاشو.برا رزق و روزیشونم نوشته ک چطور تاثیر داشته .

بخونش عزیزم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

هر روز سه بار سوره واقعه رو بخون خیلی تاثیر گذاره

اما اگه مشکلت خیلی حاده و هیچ جوره نمیتونید بدهیتون رو پرداخت کنید از این خانم کمک بگیر قطعا مشکلت رو حل میکنه

هر مشکلی داشته باشی مالی ،کاری ،احساسی ،قانونی برات حل میکنه البته نه با دعا اصلا تو کار دعا و جادو جنبل نیست یک چیزایی میگه انجام میدی سریع مشکلت حل میشه محاله نتیجه نگیری 09362055754

هر روز سه بار سوره واقعه رو بخون خیلی تاثیر گذاره اما اگه مشکلت خیلی حاده و هیچ جوره نمیتونید بدهیت ...

سلام عزیزم میشه بگید روش کار این خانم چیه؟ زنگ بزنیم چی بگیم بهشون؟

سلام عزیزم میشه بگید روش کار این خانم چیه؟ زنگ بزنیم چی بگیم بهشون؟

سلام عزیزم

تراپی انجام میدن و خیلی دستشون سبکه واقعا حرف ندارن

بهشون زنگ بزنید مشکلتون رو بگین خودشون راهنماییتون میکنن

سلام دوست عزیز مشکلاتتون حل شد به امید خدا ؟گفته بودید میایید همینجا مینویسید گره ها باز شده انشاالل ...

بله عزیزم خدارو شکر نماز استغاثه حضرت زهرا برام معجزه کرد حتما امتحانش کنید