2777
2789
عنوان

صداي خروپف همسايههه

153 بازدید | 16 پست

اتاق من پنجرش توي يه فضايي باز ميشه وسط خونست كه پنجره بقيه طبقه ها هم همينجا باز ميشه

بعد شبا كه پنجرمو باز ميزارم صداي خروپف يكي هست خيليم صداش بلندو ازار دهندست مياد:///

هوا خيلي خوبهه ولي بخاطر اينا مجبورم ببندم و بازممم صداش مياد

نميشه كه من پنجرمو ببندم بخاطر بي فرهنگي بقيه خب صدا ميدي تو بايد ببندي اه

چيكار كنم بنظرتون هرشب همنيه🤦🏻‍♀️😐

تفنگ نداری؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه تون چه عجیبه که پنجره ی اتاق ها رو به وسط خونه باز میشه و همسایه ها هم همینطور  تصورم این ...

اره حياط خلوته ولي يه جاهاييش كه نميدونم كجاست بازه هوا مياد

كاش ميشد ويس داد از صداش انقد بلندههيه چيكار كنم اينوو؟😫😫

تنها راهش اینه نصفه شب داد بزنی ببر صداتو گریزلی

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اره حياط خلوته ولي يه جاهاييش كه نميدونم كجاست بازه هوا مياد كاش ميشد ويس داد از صداش انقد بلندههيه ...

ببین یه صدای بلند ایجاد کن جوری که بشنوه ولی بیدار نشه مغزش تو حالت نیمه هوشیار قرار میگیره حالا چجوریش نمیدونم

اره حياط خلوته ولي يه جاهاييش كه نميدونم كجاست بازه هوا مياد كاش ميشد ويس داد از صداش انقد بلندههيه ...

یا جات رو عوض کنی ، یا پنجره رو ببندی و کولر روشن کنی 

همین دوتا راه به نظرم میرسه چون نمیشه به همه همسایه ها برای خروپف تذکر بدین، الان هم دیگه داره اذان میشه شاید همسایه تون هم بیدار بشه و خروپفش تموم شه

اصلا نمیتونم اپارتمان روتحمل کنم بهترین نقطه جهان هم باشه من نمیتونم تو اپارتمان زندگی کنم . شما بگو این اپارتمان دسته گله. من مطمینم یه روزی مشکل پیش میاد کلا یکجا نشینی سخته. تو یه ساختمون با کلی ادم با تفکرات مختلف . اصلا نمیشه.  البته خیلیا مجبورا. اینجا هم نمیشه چیزی گفت درجا کاربری رو میترکونن.من  توی یه ویلایی دربو داغون دارم زندگی میکنم هزار برابر بهتر از اپارتمانه. 

همسایه های دیگه شاکی نمیشن؟! یه پرس و جوی اینشکلی هم میشه کرد که شما شب ها صدای خروپف نمیشنوید؟ ما پنجره باز میذاریم صداش می یاد ! یا می‌شنون و میگن آره یا اگه خودشون باشن شاید شبا پنجره رو ببندن