2777
2789
عنوان

بارداری

277 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها خوبین من هفته دهم بارداریمه هفته پیش یک هفته لک قهوه ایی داستم که شیاف پروژسترون استفاده کردم قط شد امشب یو هو تو خواب بببخشید احساس خیسی کردم بلند شدم دیدم خون رقیق صورتی پر رنگه بدون درد به نظرتون بچه ام داره سقط میشه خیلی ناراحتم بعد دوسال باردار شدم 😭😔

استرس سمه اروم باش

فردا صبح اول وقت برو دکتر یا بلوک‌زایمان‌بیمارستان

اگ‌شیاف پروژسترونم داری یدونه الان بذار‌ بنظرم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه هیچی نباسه برام دعا کنین اتماس دعا😔

ان شالله عزیزم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
استرس سمه اروم باش فردا صبح اول وقت برو دکتر یا بلوک‌زایمان‌بیمارستان اگ‌شیاف پروژسترونم داری یدون ...

بچه ها برام دعا کنین نی نی ام چیزش نشه سالم  ایندفعه بݝلش کنم التماس دعا

خدا نکنه ک سقط بشه  توکلت ب خدا باشه  چ چیزهایی خوردی  ولی کاش می‌رفتی دکتر شبی&nb ...

دکتر این موقع نی فقط بیمارستانه اونم میترسم اگه چی نباشه نکه بد ترم کنن شب فقط یه لیوان شبر خوردم تموم الهی امین جونم خدا برام نگهشداره  برام دعا کن

دکتر این موقع نی فقط بیمارستانه اونم میترسم اگه چی نباشه نکه بد ترم کنن شب فقط یه لیوان شبر خوردم تم ...

عزیزم رفتی دکتر خبرشو بهم بده توکل ب خدا چیزی نیست سه ماه اول خیلی ازین چیزا پیش میاااد

دکتر این موقع نی فقط بیمارستانه اونم میترسم اگه چی نباشه نکه بد ترم کنن شب فقط یه لیوان شبر خوردم تم ...

حواست باشه چندماه اول پرهیز کنی از بیشتر غذاها از کارسنگین از پیاده روی زیاد 

گلم نگرانتم خوب شدی رفتی دکتر