2821
2789
عنوان

هیچی دیگه گند زدم بازم😐😥😂

249 بازدید | 19 پست

امروز سر یه قضیه ای همسرم به لحظه صداشو برد بالا ،منم از ظهر حوصله نداشتم اینو بهونه کردم باهاش قهر کردم...بعد چند ساعت اومد منت کشی و شوخی...آخرش به شوخی گفت اصلا دلم خواست سرت داد زدم 

منم گفتم خیلیی ...خوردی داد زدی😐

هیچی دیگه همون موقع قهر کرد روشو کرد اونور خوابید😂ایندفعه من رفتم منت کشی ولی خیلیی سفته لامصب چیکارش کنم 😐😂

آب قطعه عزیزم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اگ همسرم قهر کنه اون لحظه اشتی نکنه چهار پنج روز طول میده برو بگو شوخی کردم از دهنم پرید

گفتم ...گفت باشه بخشیدم بگیر بخواب 

ولی لحنش یجور بود

حرف منم خیلی زشت بود جوگیر شدم واقعا 

قلقلکشم دادم اصن انگار نه انگار 🙁

حالا اگه من بودم از قلقلک بیهوش میشدم 😐

میخوای براش هدیه بگیر ، چمیدونم بوسش کن ،جوک تعریف کن ، باهاش حرف بزنم نمی‌دونم چون خودم مجردم شرمنده 

گفتم ...گفت باشه بخشیدم بگیر بخواب  ولی لحنش یجور بود حرف منم خیلی زشت بود جوگیر شدم واقعا&nb ...

ای خدا خو بهش برخورده😂😂

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز