2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین حالم خیلی بده

186 بازدید | 12 پست

بچه ها منو یه اقا پسری قصد  ازدواج داشتیم باهم اگه خدا بخواد

ولی خانوادش موافق نیستن

بااینکه از نظر سطح خانوادگی نسبت به اونا پایین نیستیم و اونا هم خیلی بالاتر نیستن ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنن میگن سطح خانوادگیو فرهنگ خانواده ها😔

بچه ها دعایی سوره قرانی چیزی پیشنهاد میدین مشکل حل شه؟ نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده…

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

از من به تو نصیحت، تا نخواستنت و منتتو نبردن پیگیر ازدواج باهاش نشو، که پس فردا کم محلی نبینی ازشون‌. یا بگن خودتو تحمیل کردی به پسرمون و بی توجهی کنن بهت‌. نذار احساس به عقلت غلبه کنه‌. هر ازدواجی که رضایت خانواده طرفین توش نباشه،موفق نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله که راضی میشن و در کنار هم خوشبخت میشین ولی اگر خانوادش راضی به ازدواج نشدن اصرار به ازدواج نداشته باش چرا که تازه مشکلاتت شروع میشه و تمومی هم نداره مادر شوهر من بعد از ۲۶ سال که از ازدواج جاریم می گذره هنوزم که هنوزه می گه ما اینو نمی خواستیم و داستان های دیگه ....

خود آقا پسر این حرف رو به شما زده یا با خانواده صحبت کردید؟ منظورم اینه که مطمئنید این صحبت خانواده ...

بله مطمئنم صحبت خانواده اس ولی مستقیم به من نگفتن

ممکنه وقتی خانوادش یکم محبت از من ببینن نرم بشن؟

بله مطمئنم صحبت خانواده اس ولی مستقیم به من نگفتن ممکنه وقتی خانوادش یکم محبت از من ببینن نرم بشن؟

حتما مطمئن شو که این صحبت خانواده است. چون پسرها گاهی این شیطنت ها رو می کنن. 

اگر صحبت خانواده بود قرار نیست شما محبتی بکنی که نرم بشن. 

اینطوری عزت نفس و اعتماد به نفست تضعیف می شه فقط و سرخورده تر میشی.

اگر اون آقا دوستت داشته باشه و شما همو خودت رو ارزشمند بدونی و دنبال جلب توجه خانواده ایشون نباشی کارتون درست میشه به خودی خود. 

حتما مطمئن شو که این صحبت خانواده است. چون پسرها گاهی این شیطنت ها رو می کنن.  اگر صحبت خانواد ...

ببخشید منظورتون چیه به خودی خود درست میشه؟ 

ببخشید منظورتون چیه به خودی خود درست میشه؟ 

وابسته بودن و چسبندگی به خواسته ها ما رو از اونها دور و دور تر می کنه ، وقتی رها کنی خودت رو  و حالت با خودت خوب باشه به تنهایی . اونها هم علاقه مند میشن به  آشنایی باهات. اما اگه بخوای پیگیری کنی و اصرار کنی همونطور که در خصوص خیلی از افراد در زندگی متوجه شدی باعث میشه اونا ازت دور بشن و تو رو فرد کم ارزشی بدونن. برای همین میگم رها کن و فقط روی خدا حساب کن تا به خودی خود درست بشه. 

وابسته بودن و چسبندگی به خواسته ها ما رو از اونها دور و دور تر می کنه ، وقتی رها کنی خودت رو  و ...

بله درسته ممنونم ازتون