2777
2789

خانوما تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید.بعضیا گفتن چون بتام ۲۰۰۰یا دختره یا دوقلو....یا چونوتو ان تی جنسیت معلوم نشده حتما دختره.....یا چون  پهلو دارم دختره....ولی رفتم انومالی پسر بود ..چون خدا خاست .۴۰تومنم دادم که از رو عکس ان تی و سونو ان تی حدس بزنه نی نی شناس اگه اسمشو شنیده باشین ..گفت ۷۵درصد دختر

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختروپسرفرقی نمیکنه☺️هردوشیرین ودوست داشتنی هستن😍

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

مبارک باشه. آره علائم همش الکیه روی هر بدنی یجوره ربط به جنسیت نداره. منم تو تاپیک هام هست همه از روی عکس ان تی میگفتن پسره. جدول چینی هم زده بود پسر. ولی نی نیم دختره😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

مبارک باشه. آره علائم همش الکیه روی هر بدنی یجوره ربط به جنسیت نداره. منم تو تاپیک هام هست همه از رو ...

شما رو یادمه اتفاقا همه هم نگفتن پسره حتی یادمه یه کاربر گفت عکس سونوی شما خیلی شبیه سونوی دخترشه  

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

شما رو یادمه اتفاقا همه هم نگفتن پسره حتی یادمه یه کاربر گفت عکس سونوی شما خیلی شبیه سونوی دخترشه &n ...

سلام عزیزم. آره دو سه نفر هم گفتن دختره. ولی اکثریت گفتن پسره از روی فرم سر و پیشونی😊😁

خدا حفظشون کنه برات🥰😍هردوشون عزیزن برای مادر. فرقی نمیکنه

نه عزيزم خدا نكنه من بشم ننه ي دو تا پسر😀 يه پسر كافيه

جمله ي خودت بود عزيزم وقتي فكر ميكردي بچه ي دومت پسر بود

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

نه عزيزم خدا نكنه من بشم ننه ي دو تا پسر😀 يه پسر كافيه جمله ي خودت بود عزيزم وقتي فكر ميكردي بچه ي ...

فکر کردم دوتا پسر داری😂😂😂😂آره یادمه، نمیدونم چرا مطمئن بودم پسره😁