2789
عنوان

نمونه دولتی درنیام چی؟😞

9388 بازدید | 59 پست

میخونما تقریبا عمومیارم بالا میزنم اما علوم و ریاضی یکمی سخته چیکار کنم این مدت باقیمانده رو میشه کسایی که تجربه داشتن راهنمایی کنند لطفاً مرسی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیشتر از همه چی میترسم مامان بابام از دستم ناراحت شم چون تو آشنا ها همسن من هست الان شش ماهه داره میخونه اما من اصن واسه تیزهوشان نخوندم میترسم شرمندشون کنم 

خیلی حس بدیه

معدلت اگر بالای ۱۹/۵ هست قبولی نگران نباش.

پسر منم پارسال هیچی نخونده بود ،خیلی خوب هم امتحان نداد ولی چون معدلش ۲۰ بود قبول شد.پارسال معدل ۵۰ در صد تاثیر داشت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

منم دارم میخونم همین رشته نمونه دولتی 

ببین من میگم اگه قبول شدم که چه خوب اگه نشدن هم حداقل میدونم تلاشمو کردن من کلا ۱۵ روزه شروع کردم 

عمومیارو خوب میزنم ریاضی هم اوکیم میتونم مثلا ۵ تاشو جواب بدم علوم خوب میزنم ولی خیلی غلط میزنم  باید زیستشو بیشتر بخونم کدوم شهری ؟

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

ببین

من خودم دهمم 

دوستام نمونه قبول شدن

بقدری امسال تحت فشار بودن ک یسریاشون میخوان سال بعد برن

قشنگ فکراتو بکن

ببین میتونی تحمل کنی 

حجم و مطالب دهم و یازدهم و دوازدهم زمین تا آسمون با راهنمايي فرق دارن !

فاقد امضا

یادم اوک زمانای خودم افتادم.برا اینکه نمونه دولتی بیارم خودمو کشتم که معدلم بیست شه.شد و من قبول شدم ولی الان بین یه مدرسه دولتی خوب و مدرسه خودم یه مدرسه دولتی خوب رو انتخاب میکنم.اصلاااااا ارزش نداره که براش غصه بخوری.باور کن اونجا نه قراره تضمین کننده موفقیتت باشه نه قراره چیز جدیدی ببینی.کتاب ۳۱+۱ استان رو چندتا از ازموناشو کار کن. به کتاب مسلط باشی کافیه. انشاالله میاری اگه هم نیووردی اصلا مهم نیست خودتو اذیت نکنی که بعدا مثل من پشیمون میشی

لایک نکن،ریپلای نکن