2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شربتشو نمیدونم ولی مرباش شب قبل شکر ریختم گذاشتم تو یخچال فرداش ی لیوان آب ریختم گذاشتم جوش اومد کفشو گرفتم زیرشو ملایم گذاشتم حدود 40 دیقه جوشید برداشتم آخر سر ی زره آب لیمو ریختم بد خاموش کردنش الان تو یخچالمه😂😋

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

گیلاس حیفه برا این چیزا بهتر بود آلبالو رو شربتشو بگیرید خوشمزه تر و ترش مزه ترم میشد 

فردا بذارش رو حرارت ملایم و درشو نذار کفاشم بردار رنگش تیره نشه یکی دو ساعتی میجوشه تا شربتش غلیظ میشه شربتشو بردار جدا کن همه رو نه ها یکمشو بذار تو مربا بمونه بقیه هم میشه مرکبات یه روز تو قابلمه نگه دار بعد بریز شیشه 

من شربتشو نمیدونم ولی مرباش شب قبل شکر ریختم گذاشتم تو یخچال فرداش ی لیوان آب ریختم گذاشتم جوش اومد ...

اب نمیخواد بریزی 

کپک میزنه 

همون اب رو با شکر میجوشونی 

بعدم دونه هازو اضافش میکنی