2777
2789
عنوان

قرص گل مغربی

1745 بازدید | 14 پست

چندین روزی بود سینه ام درد میکرد رفتم دکتر بدونه اینه معاینه کنه بهم قرص داد گفت اینا رو بخور اگه خوب نشدی برو سونو بده. سوزشش انگار بهتر شده وزیر بغل هنو درد داره یعنی از چی میتونه باشه

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بخاطر غدد شیریه مامانم مصرف میکنه مخصوصا نزدیک پریودی درد سینه بدی میگیره و این قرصو مصرف میکنه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
بخاطر غدد شیریه مامانم مصرف میکنه مخصوصا نزدیک پریودی درد سینه بدی میگیره و این قرصو مصرف میکنه

اخه منزیر بغلم هم درد میکنه و نوک سینه هم همینطور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منزیر بغلم هم درد میکنه و نوک سینه هم همینطور 

مامانم هم دقیقا تو همین مناطق درد رو حس میکرد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
منم‌میخورم من بعضی شبا از درد زیر بغل دستم بالا نگه میدارم میخوابم خیلی سینه درد و زیر بغل دردش ازار ...

شما دکتر رفتین. نوک سینه تون هم میسوزه 

عزیزم همیشه قرص رو میخوره  

ی مدت تقریبا ی سال مصرف کرد بعد رفته رفته قطعش کرد الان فقط نزدیکای پریودی اگه سینه درد داره میخوره

شما دکتر رفتین. نوک سینه تون هم میسوزه 

من دکتر رفتم اصلا دردام وحشتناکه سونو و مامو هم دادم گفت دردای عصبیه ولی چون تو خانواده سابقه بیماری سرطان سینه هست گفت هر ۶ ماه تحت درمان باشمم 

ی مدت تقریبا ی سال مصرف کرد بعد رفته رفته قطعش کرد الان فقط نزدیکای پریودی اگه سینه درد داره میخوره

واقعا انشالله همیشه تنشون سالم باشه عزیززززم

من دکتر رفتم اصلا دردام وحشتناکه سونو و مامو هم دادم گفت دردای عصبیه ولی چون تو خانواده سابقه بیماری ...

اهان. انشالله ک همیشه تنتون سالم باشه گلم 

واقعا انشالله همیشه تنشون سالم باشه عزیززززم

مرسی❤