2777
2789
عنوان

اگر دلتون از کسی یا چیزی گرفته بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 63 پست

مامانش فوت شده میشه دخترعمه ام😭😭حالم داغونه چون حالش داغونه  خیلی حالش بده وکاری ازدستم برنمیاد 

کاش من میمردم ولی اون بی مادری رو نمیچشید

خودم چشیدم میدونم چه دردیه😭دلم داره برا خودشو خواهر برادرش اتیش میگیره دعاکنید خدابه دلشون ارامش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین ساله از همسرم دلگیرم ولی این چند وقته دلگیرتر و ناراحتتر، نمیدونم چرا دوس داره بسوزونتم... یعنی یه حرفایی میزنه بعضی وقتا تا مغز استخونم میسوزم... نمیدونم کی ولی بالاخره یه روز عین  یه بمب ساعتی تو صورتش میترکم و عقده این سالها و حال بد این شبارو میگم بهش هرچی از دهنم دربیاد میگم بهش تا بسوزه و دلش بشکنه... 

من دلم نگرفته عصبیم🥺

کسی که میگفت دوسم داره و اصرار داشت اجازه بدم بیاد خواستگاری رو اززز صدجا بلاک‌ کردم.بیشعور امروز گل فرستاد دم خونمون.جلوی خانوادم یجوری شدم و مجبور شدم بهشون بگم قضیه رو.چیزخاصی نبودا ولی دلم‌نمیخواست بگم که یکی سمج بازی درمیاره

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

ازاینکه خانواده شوهر ما خواهرا راحت بهمون تهمت میزنن در صورتی ک دروغه دلمون خیلی شکسته از دستشون .ما پدر مادرمونو تو تصادف ده سال پیش از دست دادیم خواهرا تنها شدیم از بی پدر مادریمون سواستفاده میکنن 

ساعت 7امشب با همسرم رفته بودیم دندون پزشکی، 3 تا دندون عقلام نهفتش، هر کدوم 2 و 400 میخواد ک جراحی بشه... 

داشتیم برمیگشتیم رفتیم یه سر پارک رو سبزه ها نشستیم... یه چایی خوردیم برگشتیم خونه، دیدیم گوشی شوهرم نیست. 

تو پارک جامونده بود، همین یه ساعت پیش رفتیم گشتیم، دیدیم برداشتن... خاموشش کردن. 

10 تومن خریده بود تازه یه ماه پیش. 

فردا هم تولدشه... من حتی پول نداشتم براش کادو بخرم.

خیلی ضد حال خوردیم امشب. کاش پولدار تر بودیم

چرا؟مگه دوسش نداری؟ 

من اصن باهاش وارد رابطه نشدم.از اولم گفتم نمیخامت.دوسش ندارم.۱۰ ۱۱سال اختلاف سنی داریم و من اصلا دلم‌نمیخواد شوهرم اینقدر ازم بزرگتر باشه.هرچندوقت یبار با شماره های مختلف زنگ میزنه و من حدس میزنم خودشه و‌جواب نمیدم .یکی دیگه رو دوس دارم

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
از خانواده شوهرم ایشالله بدبختیشونو ببینم

ای بابا هرچی میبینم اکثرا دلشون خونه از خانواده شوهر خیر نبینن چرا اینجور میکنن با عروسشون اخه

عروس هم مثل دختر آدم💔

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ای بابا هرچی میبینم اکثرا دلشون خونه از خانواده شوهر خیر نبینن چرا اینجور میکنن با عروسشون اخه عروس ...

زندگیمو زهرمار کردن

خیرندیده ها

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍